Játékost nem vesz, ezért inkább kinyitott 63 garantált TOTW paklit

Játékost nem vesz, ezért inkább kinyitott 63 garantált TOTW paklit

Egy játékos különös stílusban űzi a FIFA-t: elmondása szerint az egyik legjobb módja így a kártyák beszerzésére az alábbi csomagok nyitogatása.

Titandude ugyanis úgy tolja a FIFA-t, hogy ő csak első tulajdonosként használja a lapokat, –tehát nem vásárol egyetlen egyet sem a piacról, valamint az SBC-ken keresztül sem szerez labdarúgókat. Marad számára az egyik legjobb megoldás, a garantál Team of the Week játékost tartalmazó csomagok kibontogatása.

Kicsit előrehozta a karácsonyt, és 63 ilyen pakli kinyitása után az alábbi eredményt kapta:

A legjobb lapjait azért nem szokta eladni, hogy az értük kapott coinból újakat vásároljon, –inkább további paklikba vagy nem garantált SBC-k elvégzéséhez használja fel. Elszomorította Olsen kapus többszörös jelenléte, valamint nyolc walkout animáció során mindig Ziyech vagy Batshuayi jött elő neki.

Egyébként jelenleg van egy A és egy B jelű kerete is.

A Team

  • Támadók: 85 Martial - 90 Kane - Sane (7 chem LF)
  • Középpálya: Mkhitaryan - Dembele - 84 Wijnaldum
  • Védősor: Mendy - OTW Sokratis - 87 van Dijk - Walker
  • Kapus: 86 Alisson

B Team

  • Támadók: Coutinho - Werner - Gnabry (7 chem LW)
  • Középpálya: Rafinha - Goretzka - Thiago
  • Védősor: UCL Filipe Luis - Gimenez - Vogt - Piszczek
  • Kapus: Baumann

Még annyit hozzátett, hogy Vogt szerinte a legjobb német középső hátvéd, akit idén nyitott. Helyére lenne Marquinhos vagy Dani Alves, de nem akart olyan RB-t használni, aki rosszabb védő, mint James Harden (vicces gúnyolodás a brazilon, hiszen Harden a Houston Rockets kosárlabdázója - a szerk.).

Végül pedig ebből a listából Alex Sandro a gyöngyszem a számára, akit szívesen beépítene az A együttesbe Mendy helyére, de egyelőre nem nyitott még olyan játékost aki remekül passzolni (Chemistryben is) hozzá. Összességében egyébként elégedett a látott eredménnyel; eddig nem igazán jött ki neki a lépés és leginkább csak rossz lapokat sikerült nyitnia, ezek ahhoz képest jónak mondhatóak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!