89-es középpályás a legerősebb az eheti legjobbak között

89-es középpályás a legerősebb az eheti legjobbak között

Négy veretlen csapat maradt Európában, de vajon mely játékosok kerültek be az eheti legjobbak közé?

Itt a kertek alatt a december és az ünnepi hangulat is –már akinél– lassan beköltözik a mindennapjainkba, Európa-szerte azonban a topligákban folyamatosak a küzdelmek. Három hónap eltelt a szezonból, de bizony ezen a héten sincs hiány nagy meglepetésekből és csodás teljesítményekből.

A Premier Leagueben például három veretlen együttes is volt egészen eleddig. A Manchester City és a Liverpool folytatta a parádés menetelését a hétvégén, mindkét gárda könnyedén nyert idegenben a 13. fordulóban, viszont a Chelsea 3:1-es vereséget szenvedett a Tottenham vendégeként.

A Bayern München tovább folytatja a szenvedését a Bundesligában, miközben a Bajnokok Ligájában nem okozott gondot nekik a csoportelsőség megszerzése. A hazai pályán a Düsseldorf ellen összehozott 3-3 viszont az 5. helyre taszította hátra a rekordbajnok címvédőt a bajnokságban.

Olaszországban a Juventus uralja egyelőre a mezőnyt, otthon tartották a három pontot a Spal 2-0-ás legyőzésével. CR7 (9 gól) újfent betalált, de a Genoa támadója, Piatek mögött (10 gól) csak a második a góllövő listán.

Franciaországban a PSG továbbra is őrületes tempót diktál, a Toulouse elleni 1-0-ás sikerükkel már zsinórban a 14. győzelmüket aratták és 100%-os teljesítménnyel utasítják maguk mögé a teljes mezőnyt. Időnként már arról is beszélnek a szakértők, hogy a párizsiaknak túl gyenge ez a bajnokság, –de azért még várjuk ki a végét, hosszú még az út odáig.

A La Ligaban az Atletico Madrid és a Barcelona rangadója pontosztozkodással ért véget, a nevető harmadik pedig a Sevilla volt, hisz legyőzték a Valladolidot és ezáltal az élre ugrottak. A Real Madrid a katalánok elleni korábbi mérkőzés után újabb súlyos vereségbe szaladtak bele, miután az Eibar 3-0-ával küldte a királyiakat haza. A fővárosi együttes a 6. helyre csúszott vissza.

Ezek mellett a Black Friday hatására a korábbi TOTW válogatás is egész jóra sikeredett, de azért annyira nem csüggedhetünk a mostani felhozatalt illetően sem:

Mint mindig, ez a keret is szerda este 19 órától bontogatható a paklikból.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!