Színpompás lesz a Thermaltake legújabb tápegysége

Színpompás lesz a Thermaltake legújabb tápegysége

A Thermaltake legújabb tápegysége RGB LED-ekkel színesítheti tovább az asztali számítógépünket. Mutatjuk a részleteket!

Az RGB LED-ek az egyszerű számítógépünkből valódi műalkotást varázsolhatnak pillanatok alatt. Egy ízléses fényjátékban úszó PC, a legtöbb játékosnak egy plusz élményt nyújt, amikor bekapcsolja a kedvenc hobbieszközét. Természetesen vannak olyanok, akiknek nem számít a csillivilli külcsín és elégedettek azzal, hogy a duruzsoló hardverek teszik a dolgukat, amiért megalkották őket. A Thermaltake a fénymániás felhasználókat célozta meg, amikor bejelentette, hogy érkezik a következő napokban a Smart BX1. Nézzük mit tud a termék!

Két oldalról is megközelíthetjük a tápegységet. Ha a technikai specifikációkat nézzük, akkor egy átlagos alsó-középkategóriás alkatrészről beszélhetünk. Hatékonyság fokozat alapján a Bronzosok táborát erősíti, ezzel a 82-85 %-os hatékonyságot érhetjük el vele, ami elég ahhoz, hogy megfelelően kiszolgálja a PC-nket. 550 Wattos, 650 Wattos és 750 Wattos kiszerelésben vásárolhatjuk meg a Smart BX1-et, ezzel a legnagyobb áramfelvételű alkatrészeket is könnyedén elláthatjuk naftával.

Az tíz darab előre telepített RGB LED színárnyalat közül egyetlen gombnyomással választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb színárnylatot. A 120 mm-es ventilátor pörgése mellett akár a légy zümmögését is meghallhatjuk, ami épp próbálja magát rávetni a fényárban úszó gépünkre.

Halkan és megbízhatóan pumpálja az energiát a számítógépünkbe a Thermaltake legújabb tápegysége. Elég csatlakozást találunk hozzá, igaz nem modulárisak a kábelek. Ezért az árral sem szálltak el a forgalmazók: a 650 Wattos változatért nagyjából 20.000 forintot kell letennünk az asztalra, ami igazán nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy a gépünkben még a táp is ontja magából a színeket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!