Ingyenes nézői jutalmakkal és fun játékmódokkal tér vissza az idei All-Star gála!

Ingyenes nézői jutalmakkal és fun játékmódokkal tér vissza az idei All-Star gála!

Hatalmas összecsapások, rengeteg mókás játékmód: ez vár ránk az idei All-Star gálán.

Decemberben kezdődik az All-Star gála, mely minden évben méltó megkoronázása volt az adott szezonnak, tavalyt leszámítva. Egy évvel ezelőtt a Riot Games úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a saját NA LCS stúdiójukban egy teljesen "fun mentes" versenyt összehozni, –vagyis kikukáztak minden vicces versenyszámot, leszámítva az 1 v 1-et. Mondani sem kell, senki sem örült ennek a megoldásnak. Ahogy akkor több profi is elmondta, lényegében a Riot Games egy mini VB-t szervezett díjazás nélkül egy pici stúdióban.

Idén viszont változtatnak és visszatérnek a megszokott formátumhoz, vagyis nagy helyre viszik és tele leszünk mókásabbnál mókásabb versenyszámokkal. Nézzük mi is vár ránk, illetve kik fogják képviselni a régiókat? Idén annyiban más a történet, hogy sokkal jobban bevonják a streamereket is a mókába.




Mint látható, minden régió csak három profit küld, azonban sokan egészítik ki őket. Rendszerint a régióban ismert streamerek és más influencerek.

És hogy milyen versenyszámok lesznek? Természetesen lesz 1 v 1 torna, ami talán az egyik legizgalmasabb összecsapás, elvégre ilyenkor nem lehet semmit a csapatra fogni. Ennek a koronázatlan királya jelenleg Uzi, őt kell majd letaszítani a trónról.

Egy új versenyszám is érkezik, amit már évek óta nem láttunk, ez pedig nem más, mint a jótékonysági 2 v 2. Hogy ezt pontosan hol tervezik, egyelőre még rejtély, esetleg visszahozzák végre a régen látott Magma Chambert? Mindenesetre itt is elég jó párosok lesznek! Sok régi sztár tér vissza, mint Captain Jack, NL, Voyboy és Shiphtur is.

Össze fog csapni a kelet és a nyugati is ezen a tornán; ilyenkor az egyes régiók összefogva, közös csapatfelállásokkal bizonyíthatják rátermettségüket. Itt ráadásul érdemes figyelni, a szervezők ugyanis egy meglepetést ígérnek a végére.

Ezenkívül a négy nagy régió is lerendezheti egymás között, amit kell, így összecsap az EU és az NA LCS, illetve az LCK és az LPL is!

Ami pedig a játékmódokat illeti, ott sincs ok szégyenre. Bemutatkozik először a profik kezei között a felújított Nexus Blitz, visszatér az URF és sokak kedvence, köztük az enyém is: a Tandem mód. Aki nem tudná ez mit jelent, 10 játékos néz szembe 10 másikkal. Párban ülnek a profik, egyikük az egérért felel, míg a másik a billentyűzetért.

Nekünk nézőknek pedig külön kedveskedni szeretne a Riot Games ezúttal is, ahogyan azt ígérték már a VB alatt is. Ha legalább egy meccset végignézünk a lolesports oldalán, úgy, mint a VB alatt, akkor kapunk egy All Star ikont.

Ha pedig ennél kitartóbbak vagyunk és 12 mérkőzést is végigizgulunk, akkor egy rajongói hangulatjelet kapunk!

Az All-Star gála december 6 és 8 között zajlik majd, a las vegas-i Esports Arenában, –szóval mindenképpen jegyezzétek fel az időpontot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.