Unalomból tervezett LCS mezeket, egy profi csapat azonnal munkát ajánlott neki

Unalomból tervezett LCS mezeket, egy profi csapat azonnal munkát ajánlott neki

Nem ez lenne az első olyan eset, hogy valaki "véletlenül" kap egy ajánlatot, de tett is érte.

Érdekes dolog történt a napokban a reddit fórumain. Ez az a hely, ahol bárki bármit megoszthat szinte, ami a LoL-hoz kapcsolódik, és ha elég embernek tetszik, akkor a főoldalon találjuk magunkat. Ez egy igen szép eredmény és rengeteg publicitást is ad, mivel a thread nemrég lépte át a 2 millió feliratkozót, –arról nem is beszélve, hogy az összes profi játékos, Rioter és persze maguk a csapatok is itt vannak. 

Egy Dommeeh nevű felhasználó valószínűleg unalomból állhatott neki profi csapatmezeket tervezni, senki nem kérte rá. Ettől függetlenül az eredmény eléggé magával ragadó. Ez az egy srác jobb mezeket tervezett több csapatnak, mint amilyennel éppen most rendelkeznek. Ezzel többen is egyetértettek. Alább láthatjátok a mezeket mind a 10 NA LCS csapathoz.

De mivel is tűnik ki ez a történet a többi közül? Emlékeztek még az úgynevezett Roccat reddit arcra? Nem? Hadd frissítsük fel az emlékezeteteket. Anno ő ajándékozott Roccat perifériát egy lelkes rajongónak, aki hajlandó volt a cég és a termék nevét magán viselni az Idézők szurdokában, de egy sor más jópofa gerillamarketing húzás fűződik még a nevéhez.

Akár te is lehettél volna a Roccat szponzoráltja

Marketingből csillagos ötös!

A Roccat azonban nem lesz ott a jövő évi EU LCS-ben, avagy LEC-ben, –ezért az egyik újonc csapathoz igazolt, a Rogue-hoz. Na vajon ki írt a srácnak redditen, hogy kapott egy fontos privát üzenetet? Természetesen a Rogue és ez az arc.

A kötelező meme-elés persze nem maradt el, de elég jól sejthető, hogy vajon miért is kereste meg a srácot egy LEC csapat hirtelen a posztját követően. A képeken szereplő dommy.art címből ítélve nem ez az első munkája, –és elnézve a weboldalt, mely kifejezetten design-nal foglalkozik és azon belül ruházattal is–, jó eséllyel megvan ki fogja tervezni a Rogue mezét a 2019-es LEC-re.

Így szerezzük munkát azzal, amit szeretünk. Mutassuk meg, hogy jók vagyunk benne, –és ha tényleg azok vagyunk, valaki úgyis felfigyel ránk idővel!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!