Négy topcsapat limitált kiadású meze már elérhető a játékban!

Négy topcsapat limitált kiadású meze már elérhető a játékban!

A tavalyihoz hasonló akcióval állt elő az EA: a Manchester United, Real Madrid, Juventus és Bayern München vadi új szereléseit nem érdemes kihagyni.

Ezek az EA SPORTS és Adidas közös együttműködésből létrejött mezek új és merész dizájnt vonultatnak fel, és az látható, hogy drasztikusan különböznek a csapatok megszokott otthoni és idegenbeli szereléseitől.

A mezeket november 30-ától már be lehet szerezni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is, Nintendo Switchen pedig december 14-től lehet rájuk vadászni. Azok a játékosok kapják meg a leghamarabb, akiknek a négy közül valamelyik be van állítva a kedvenc együttesüknek a profiljukban. A rossz hír az, hogy most már hiába változtatjuk ezt meg, csak a november 28 előtt beállított klubok érvényesek.

Nem kell csüggedni a többieknek sem, hiszen ezeket a felsőket Weekly Objectiveken keresztül bárki megszerezheti. Értelemszerűen négy darab Objective lesz, mezenként egy. Ha ez sem jó megoldás, akkor marad a FUT piac, ahol érméért cserébe lehet megvásárolni őket. Viszont erre csak december 14-e után lesz lehetőség, akkor érkeznek ugyanis azok a paklik, melyekből ki lehet majd nyitni a mezeket.

Manchester United

Juventus

Real Madrid
Bayern München

Kövess Minket!