Letesztelték bírja-e a játék a 2000 büntetőrúgást

Elég elvetemült ötlete támadt egy játékosnak, megnézte bírja-e a szoftver a rekord hosszúságú tizenegyes párbajt.

Amióta létezik a videojáték-ipar, azóta akadnak olyan egyének, akik képesek a legextrémebb helyzeteket is kipróbálni egy-egy játékban. DTT a FIFA közösségen belül számít ilyen embernek, és most azt eszelte ki, meddig bírja a játék a büntető párbajt. Ez azért érdekes, mert minden szoftvernek vannak korlátai, más címekben előfordul, hogy a hosszas küzdelem zavart okoz a rendszerben és addig nem látott bugok és hibák fordulnak elő.

A FIFA sem kivétel ez alól, ugyanis meccs közben például adódhat olyan, hogy a párbaj alatt nem egy újabb büntető következik, hanem szögletet ítél teljesen érthetetlen okból a játékvezető:

During the penalty shootout, I was given a corner and scored... from r/FIFA

Éppen ezért nem sajnált az életéből 5 órát, hogy két csapattal 1000 tizenegyest elvégezzen egyetlen párbaj alatt. Már az is embert próbáló feladat, hogy ez idő alatt ne rontsa el a dolgot, szóval igazából nem csak a FIFA19-et tesztelte. Miután mindkét együttessel már túl volt néhány száz gólon, a játék egy kicsit megadta magát, a bal felső sarokban lévő számláló pirossá változott a zöld helyett, miközben egyet sem hagyott ki addig. Néhány box is eltűnt, de összességében egész stabilan működött a FIFA ez idő alatt.

After 5 hours of penalties, not a lot happens

Aztán csak a végére ért DTT és megszerezte mindkét csapattal az 1000. gólt is. A játék mondhatni remekül vizsgázott. A számok kifértek és nagyobb bug nélkül végig ment az akció.

Ha van kedvetek egy rövid összevágott videóban megnézhetitek a tesztet:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!