Kiütéses győzelem a döntőben és egy taktika vitte a prímet a román FUT Cup-on

Kiütéses győzelem a döntőben és egy taktika vitte a prímet a román FUT Cup-on

Az F2 fiatal profi e-sportolója, Donovan ‘Tekkz’ Hunt nyerte meg a legutóbbi FUT Champions Cup állomását Romániában.

Ez a verseny pedig több dologra is rávilágított. Kezdjük az elején, hiszen a mindössze 16 éves Tekkz még csak alig mondhatja magát profinak, de már a második komolyabb tornagyőzelmének örülhetett: Spanyolország után Romániában is FUT bajnokságot nyert.

Tekkz a döntőben 7-1-re ütötte ki ellenfelét, Joksan Redonát, –így 50 ezer dollárt, egy gyönyörű trófeát és 1500 Global Series pontot gyűjtött be. 

A mérkőzés rövid összefoglalója:

Az esemény végeztével megállapították, hogy a torna sláger taktikája a 4-2-3-1-es felállás volt. Szinte mindenki ezt használta, így nem meglepő, hogy Tekkz is emellett tette le a voksát, olyan támadósorral, mint a Pelé, Ikon Ronaldo, Eusebio és a BL Cristiano Ronaldo. A szakértők egy dolgot még mindenképpen kiemeltek vele kapcsolatban, ugyanis feltűnt, hogy az összes többi játékoshoz képest ő jóval többször használja a skill move-okat. Egyik ellenfele egy mondatban jellemezte az ellene való játékot:

"Azt hiszem soha nem találkoztam olyannal, aki ennyire kiszámíthatatlanul támadott volna ellenem, mint Tekkz teszi azt a FIFA19-ben."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!