VIDEÓ: Szinte semmi nem állítja meg a Neeko ultit

VIDEÓ: Szinte semmi nem állítja meg a Neeko ultit

De mennyi lehetőséget rejt magában a kaméleon?

Kedd este megjelent a hivatalos hősbemutató videó a League of Legends legújabb hőséről, Neekoról. A kaméleonlány képességeit tekintve igazi kuriózumként érkezik a LoL világába; ha csak most telepítettétek fel újra a LoL-t (készülve a karácsonyi szezonra), akkor nézzétek meg, mit tud:

A héten érkezik Neeko - hősbemutató videó

Végre megismerjük pontosan a kíváncsi kaméleon minden apró kicsiny részletét.

Persze azok, akiknek van PBE hozzáférésük, azonnal nekiestek a hős tesztelésének, Vandiril pedig szokásához híven egyből letesztelte, mire képes a Neeko ulti. A képesség a leírása alapján egy 1,25 másodperces channeling után kap egy pajzsot, ami a közelben levő ellenfelek számának függvényében nő, majd a levegőbe ugrik 0,75 másodpercre, eközben pedig 40%-kal csökkenti az ulti területén levő hősök mozgási sebességét. Landolásnál komoly sebzést oszt ki, illetve 1,25 másodpercre még kábít is. Ez alapból se tűnik gyengének, de mi van akkor, ha Neeko más hősökkel lép interakcióba ulti közben? Ezt vizsgálta Vandiril, az eredmény pedig minden bizonnyal nerfet, de minimum jó hosszú ideig tartó tiltólistát fog eredményezni. Nézzük is!

Kezdjük az alapokkal. Ryze Ultival működik a Neeko ulti, –szóval ha véletlenszerűen szeretnéd Baronnál meglepni és felrobbantani az ellenfeledet, akkor ez a módszer hatékony lehet. Főleg, ha van még a csapatodban egy Amumu, egy Zyra és egy Nunu. Poppy ultijával is működik a Neeko ulti, szóval ha épp a levegőben repülsz Poppy kalapácsa miatt, akkor is el fogsz ultizni ott, ahol a channeling véget ér. De ugyanez igaz az Urgot ultira, a Thresh lanternre, a Lee Sin ultira. De Kalistával is tökéletesen tud kombózni, lényegében egy időzített bombát tudsz bedobni a csapatharcba. A videóban nincs benne, hogy a Tahm Kench ultival tud-e működni, de ha igen, azt se fogják szeretni a játékosok.

Ami még ennél is durvább, hogy ha ulti közben elnyomod a Zhonyát, vagy rád megy a Bard ulti, a képesség akkor is végigmegy és sebez, nem kell végigvárni a channeling időtartamát. Neeko ultiját Fiddlesticks fearje se állítja meg. Azt még nem tudni, hogy a silence milyen hatással van rá, de ha az se szakítja meg a Neeko ultit, akkor hivatalosan is broken ez az ulti. Neeko a héten érkezik, próbáljátok ki minél hamarabb!

Akinek pedig van PBE-je: eddig hogy tetszik a kaméleonlány?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

A borítókép Rico munkája.

Kövess Minket!