Hétvégén Bukarestben versenyzik Gabinho, íme a FUT csapata!

A múltheti FUT Champions Cup után egy újabb kvalifikációs versenyt rendeznek Romániában.

A megújult Global Elite Series egy masszív selejtezősorozatot hozott magával ebben az évben. Az EA átalakította a naptárat a 2018/19-es szezonra, így havonta egy Champions Cup mellett az úgy nevezett Licensed Qualifier versenyeken is pontokat lehet gyűjteni. Az első ilyen LQ-t Bukarestben tartják és magyar játékosnak is drukkolhatunk. Gabinho novemberben harcolta ki a reszveteli jogot a romániai kupára. A különbség itt annyi a legnagyobb szintű rendezvényekhez képest, hogy 16-16 játékos jutott ki konzolonként, valamint kevesebb pontot osztanak szét.

Helyezésekhez tartozó kvalifikációs pontok eloszlása:

1. 850 pont
2. 450
3-4. 315
5-8. 150
9-16. 110
17-32. 80

A résztvevő játékosok hivatalos FUT felhasználói fiókot kapnak a rendezvény idejére, így az összes futballista elérhető számukra. A taktikát tehát teljes egészében testre lehet szabni. Gabinho megmutatta nekünk, hogy előzetesen milyen kezdő 11-et szeretne összeállítani a csoportmérkőzésekre:

A verseny és a magyar játékos menetrendje

December 8-án a svájci köröket rendezik meg (az első fordulóban egymás ellen beosztják a játékosokat, majd a következő fordulókban a győztesek egymás ellen, és a vesztesek is a hasonló statisztikával rendelkezők ellen tolják). Vasárnaptól az egyenes kieséses rendszerrel folytatódik a torna.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!