Hirdetés

A sikerek ellenére ketten is otthagyták a WiLD-ot, most játékosokat keresnek a helyükre!

Meglepő lépésre szánták magukat ketten is a WiLD-ból. Miután megnyerték az MNEB osztályozó kupáját, inkább máshol próbálnak szerencsét.

Hirdetés

Sajnálatos hírt közölt tegnap a WiLD by Lagardère Sports a Facebook oldalán. Mint kiderült, az MNEB-en, EBL-en és SEC-en elért sikerek után mégsem marad együtt a mostani ötös. Két solo ösvényét veszíti el az egyik legrégebbi hazai e-sport szervezet, –ugyanis mind MarineHBS, mind Meight is máshol folytatják pályafutásukat.

A poszt alapján a csapaton belüli összhang hibázott néha, de ettől függetlenül hálásak Szlovák "MarineHBS" Máténak és Török "Meight" Máténak. Mindkettejüknek sok sikert kívántak a továbbiakban. Hogy a két játékos hol folytatja útját, az egyelőre rejtély. Pletykák persze vannak, egyes források szerint Meight neve szóba került több hazai és külföldi csapat kapcsán is, –többek közt a Rift Esports is–, de tudomásunk szerint inkább külföldön folytatná. MarineHBS pedig lehet, hogy visszatér volt csapatához, a THR-hez, de ezen a ponton még semmi sem biztos.

A szervezet egyben új játékosokat is keres a csapatba, egyelőre erre a két pozícióra. Amennyiben megfelelsz az elvárásoknak, mindenképp próbálj szerencsét; ha eddig nem volt lehetőség kipróbálni magad profi szinten, akkor most eljött a te időd. 

Ehhez nem kell mást tenned, mint megadnod a teljes neved, nemzetiséged, játékos nevedet, korodat, korábbi versenytapasztalatokat, amennyiben rendelkezel vele, hogy mióta játszol, természetesen az elodat (mind a legmagasabbat és az átlagot is), a fiókjaid op.gg linkjeit és végezetül, hogy milyen karakterekkel játszol leginkább, nem árt ha legalább 4-6-tal magabiztosan megállod a helyedet. Jelentkezni pedig a fenti posztban feltüntetett email címen tudsz a WiLD menedzserénél és tulajdonosánál, Pálfy "Bone DaDDy" Tamásnál: Tamas.Palfy@wildclan.hu .

Ahogy a szervezet írta, nem kell feltétlenül Challengernek lenni; alapvetően tehetségeket keresnek, az ELO csak irányadó, –ettől függetlenül nyilván nem árt magasabb szinten játszani, hogy tényleg labdába rúgjon bárki is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?