Hirdetés

A sikerek ellenére ketten is otthagyták a WiLD-ot, most játékosokat keresnek a helyükre!

Aioween | 18/12/06 13:01
Cikk mentése

Meglepő lépésre szánták magukat ketten is a WiLD-ból. Miután megnyerték az MNEB osztályozó kupáját, inkább máshol próbálnak szerencsét.

Hirdetés

Sajnálatos hírt közölt tegnap a WiLD by Lagardère Sports a Facebook oldalán. Mint kiderült, az MNEB-en, EBL-en és SEC-en elért sikerek után mégsem marad együtt a mostani ötös. Két solo ösvényét veszíti el az egyik legrégebbi hazai e-sport szervezet, –ugyanis mind MarineHBS, mind Meight is máshol folytatják pályafutásukat.

A poszt alapján a csapaton belüli összhang hibázott néha, de ettől függetlenül hálásak Szlovák "MarineHBS" Máténak és Török "Meight" Máténak. Mindkettejüknek sok sikert kívántak a továbbiakban. Hogy a két játékos hol folytatja útját, az egyelőre rejtély. Pletykák persze vannak, egyes források szerint Meight neve szóba került több hazai és külföldi csapat kapcsán is, –többek közt a Rift Esports is–, de tudomásunk szerint inkább külföldön folytatná. MarineHBS pedig lehet, hogy visszatér volt csapatához, a THR-hez, de ezen a ponton még semmi sem biztos.

A szervezet egyben új játékosokat is keres a csapatba, egyelőre erre a két pozícióra. Amennyiben megfelelsz az elvárásoknak, mindenképp próbálj szerencsét; ha eddig nem volt lehetőség kipróbálni magad profi szinten, akkor most eljött a te időd. 

Ehhez nem kell mást tenned, mint megadnod a teljes neved, nemzetiséged, játékos nevedet, korodat, korábbi versenytapasztalatokat, amennyiben rendelkezel vele, hogy mióta játszol, természetesen az elodat (mind a legmagasabbat és az átlagot is), a fiókjaid op.gg linkjeit és végezetül, hogy milyen karakterekkel játszol leginkább, nem árt ha legalább 4-6-tal magabiztosan megállod a helyedet. Jelentkezni pedig a fenti posztban feltüntetett email címen tudsz a WiLD menedzserénél és tulajdonosánál, Pálfy "Bone DaDDy" Tamásnál: Tamas.Palfy@wildclan.hu .

Ahogy a szervezet írta, nem kell feltétlenül Challengernek lenni; alapvetően tehetségeket keresnek, az ELO csak irányadó, –ettől függetlenül nyilván nem árt magasabb szinten játszani, hogy tényleg labdába rúgjon bárki is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?