Adatbányászat: Temérdek új skin, Vikendi minimap, továbbá új járművek a láthatáron!

Adatbányászat: Temérdek új skin, Vikendi minimap, továbbá új járművek a láthatáron!

Újfent kozmetikai cuccokra, továbbá Vikendi térképre bukkantak. 

A PUBG rajongók számára nagyon izgalmas időszak van, hiszen a lelkes adatbányászok folyamatosan szellőztetik az információkat, hogy milyen újdonságok várnak majd ránk. Legutóbb igencsak érdekes adatok kerültek elő, melyek alapján a PUBG Corp. új ládákat és skineket tervez, –továbbá zombi NPC-ket is, amik valószínűleg a Resident Evil játékokat fejlesztő Capcommal közös crossoverre lesznek felhasználva. 

Az adatbányászok új skinekre, ládára, továbbá zombi NPC-re bukkantak!

Most már biztos, hogy hamarosan érkeznek az élőholtak a játékba.

Nos, nemrég az adatbányászok egy csoportja ismét rengeteg újdonságot varázsolt elő. Első és talán a legizgalmasabb ezek közül, hogy feltűnt a havas pálya, azaz Vikendi kis térképe, amin már el is vannak nevezve a helyszínek, továbbá előkerült egy kisebb pálya is, ami valószínűleg a korábban már kiszivárgott zombi módhoz kapcsolható. Mindemellett új járműveket is felfedeztek, –például egy karácsonyi mintára festett, égőkkel ellátott UAZ-t–, de egy nagy kerekű terepjáróra, továbbá egy új hajóra is rábukkantak. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, nézzétek végig az következő videót!

Érdekes módon új kozmetikai cuccok is feltűntek, amik minden bizonnyal szintén Vikendihez köthetőek. A felhozatalban több fajta skinről van szó: vannak itt kabátok, szőrmesapkák, de arcfestések továbbá fegyverkinézetek is. Néhány ígéretesnek tűnő példányt kiemeltünk nektek, a többit pedig az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok megtekinteni. Jó böngészést!

Nektek egyébként melyik ránk váró újdonság jött be leginkább? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!