Tovább nerfelték a Finesse Shotot és az egyik csel is finomodik

Tovább nerfelték a Finesse Shotot és az egyik csel is finomodik

Egyre másra jönnek a módosítások, igyekszik a lehető legjátszhatóbbá varázsolni a FIFA19-et az EA, –de vajon tényleg a jó irányba haladnak-e?

A közösség visszajelzései alapján végzett el pár finomítást a játékkal kapcsolatban az EA Sports. Túl nagy volt a First Time Finesse Shotok (kapás finesz lövés) hatékonysága. Már az előző frissítésben is igyekeztek korrigálni ezt a dolgot, de most újabb nerfelést hajtottak végre. Igyekeztek redukálni ezt a lövés típust. Ennek megértése miatt az EA tisztázta ez mit takar:

Ez tulajdonképpen a játékoshoz beérkező és a játékostól távozó labda ívének a szögét jelenti. Most a 90, 180 és 270 fokos lövéseknél igyekeztek finomítani a játékmenetet. Ekkor nagyobb valószínűséggel hibázik a futballistánk, kevésbé pontosabban tüzel és a labda sebessége is lassabb lesz. Azonban a Finishing Attribute (befejezési képesség) csökkenti a hibák esélyét ezekben a szituációkban. Eden Hazarddal végeztek el 100 lövést 86.

Patch előtt

Patch után

Továbbá az Elastico Skill Move-hoz is hozzányúltak, mivel a játékosok jelentései alapján a eközben túl messze pattant a labda a labdarúgótól. A csel alatt most már közelebb marad hozzánk a labda, így könnyebb lesz a használata. Az alábbi videóban egy 5 csillagos futballista patch előtti és utáni Elastico-ját láthatjuk:

Finomították még a kirúgásokat is. Csökkentették annak valószínűségét, hogy a fogadó játékos közelében lévő üres területre pattan a labda. Ebben a helyzetben a középső hátvédek közelebb helyezkednek majd egymáshoz. Ha a kirúgás következtében egy védő és egy támadó is harcol a labdáért, a védekező játékos hamarabb indulhat el érte a földre érkezésének helyére.

Hozzáadtak még 5 csukát a játékhoz, melyet a játékosok testreszabhatóságánál érhetünk el. 26 futballista portréját frissítették és 25-ét eltávolították. A szokásos mezek és bannerek upgradelése is megtörtént. Nektek bejön a patch?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!