Egy csillogó rajongói kinézet, –avagy Crystal Priestess Taliyah

Egy csillogó rajongói kinézet, –avagy Crystal Priestess Taliyah

Ezt az ámulatba ejtő rajongói kinézetet szívesen látnánk még az élő szervereken is!

Azt már valószínűleg millió meg egyszer elragoztam nektek, hogy a League of Legends játékosai között rengeteg tehetséges, kreatív ember bújik meg. Néha napján azonban ők is megmutatják ötleteiket és megosztják a többi rajongóval eszméletlen kreációikat. A mai napon is egy ilyen eseményre került sor. Redditen egy játékos írt egy kisebb bejegyzést, amelyben egy már a League of Legends keretein belül létező kinézetcsoporthoz adott egy plusz karaktert, pontosabban hősgúnyát.

A Crystal Priestess Taliyah pedig rengeteg játékosnak nyerte el szinte első szempillantásra a szívét! Azt azonban fontos még a kinézet bemutatása előtt elmondanunk, hogy a skint két ember alkotta. Az egyik kitalálta a gúnyát övező történetet, az univerzumot, míg a másik a grafikai tudásával segítette ennek a koncepciónak a létrejöttét. De akkor nem is húznám tovább az időt, nézzük meg közösen, hogy mire jutottak ezek az igen tehetséges rajongók!

Crystal Priestess Taliyah

Az univerzumban, amelyben ezek a kinézetek születtek, rengeteg tiszta ékkő található és ezek közül szinte mindegyik különleges képességeket hordoz magában. De mint a legtöbb történetben, itt is van ám egy gonosz erő, pontosabban gonosz ékkövek, a Bloodstone-ok, amelyek arra születtek, hogy a pozitív energiákkal, képességekkel rendelkező köveket megrontsák, elvegyék csillogásuk, –ezzel pedig az egész univerzum sorsát megpecsételjék.Taliyah ebben a világban két királyi frakció gyermekeként látta meg a világot. Édesapja az Emerald King, míg édesanyja a Gold Queen. Felhőtlen gyerekkorát, azonban egy borzasztó esemény rázta meg: a Bloodstone-oknak "köszönhetően" szülei meghaltak. Emerald Taric volt az aki gondjaiba vette és felnevelte, mindeközben pedig gondoskodott arról, hogy a kislányt biztonságban tartsa. Most pedig, Taliyah elmondhatja magáról, hogy ő az Emerald és a Gold frakció királynője, így hatalmas erővel rendelkezik. Igaz célja azonban az, hogy megmentse világát a Bloodstone-októl.

Ahogyan azt már az előbb is említettem a készítők már jó pár létező –Riot által kibocsájtott– kinézet mellé alkották meg Taliyah gúnyáját. A történetben is megtalálható Emerald Taric-on kívül ebbe a világba tartozik Amethyst Ashe, Blight Crystal Varus, Bloodstone Taric és Bloodstone Lissandra is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!