Egy brazil játékos lábbal űzi magas szinten a FIFA19-et!

Egy megható történet a kitartásról és az élet szeretetéről. A brazil fiatalember születése óta testi fogyatékossággal él, és mégis teljes erőbedobással igyekszik még a játékon belül is teljesíteni.

Diogo Pé egy 22 éves brazil fiatalember. Rendszerfejlesztő tanfolyamra jár, és emellett egyik kedvenc szenvedélyének, a FIFA-nak hódol. A legújabb résszel is rengeteg órát tölt el, a hétvégéket pedig nem sajnálja, ha a Weekend Leagueről van szó. Ez eddig nem is lenne olyan nagyon különleges, viszont Diogo születése óta testi fogyatékos; karok nélkül jött a világra és a lábai sem teljesen egészségesek.

Elmondása szerint igyekszik normális életet élni amennyire csak lehet, –sőt,ő buzdít másokat arra, hogy minden nehézség ellenére soha ne adjuk fel és maradjunk pozitívak. Élet és játék szeretete egyre több FIFA játékosra tesz mély benyomást, mérkőzéseit és tapasztalatait pedig a Twitchen is megosztja másokkal.

A mostani hétvégén például Gold 2-be verekedte be magát. Egy videóban láthatjuk, hogy milyen számára egy meccs: egy külön kamerával láthatjuk azt is miként dolgozik a lába a kontrollerrel, és bizony nem is ügyetlen a srác.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!