Rchl már Kínában nyomja, 2 nap van vissza a Zowie versenyéig

Rchl már Kínában nyomja, 2 nap van vissza a Zowie versenyéig

A magyar lány már gőzerővel hangolódik a megmérettetésére.

Elérkeztünk december közepéhez, ami a magyar PUBG közösségnek egy igen különleges dolgot jelent, Vácz "rchl" Anna Ráhel néhány nap múlva pályára lép Kínában a világ tucatnyi országának képviselőivel szemben a Zowie Divina Women's Invitational PUBG Tournamenten. Szomorú egybeesés, hogy a mai napon Kínából kitiltották a PUBG-t, illetve még 8 másik játékot is.

Kínában betiltják a világ legnépszerűbb battle royale játékait

Loemifar | 18/12/11 12:39A hatalmas Kínai piacról kitiltják a világ legnépszerűbb battle royale játékait. A Fortnite, PUBG és a Ring of Elysium is szedheti a sátorfáját! Kínában létrehoztak az elmúlt napokban egy új bizottságot, ami az online játékok erkölcsileg káros hatásait vizsgálja és azokat a címeket, amelyeket veszélyesnek ítélnek, egyszerűen tiltólistára tesznek.

Rchl azt mondta, hogy ebből egyelőre ők semmit sem éreznek, reméljük, hogy nem lesz semmilyen hatással a versenyre, elvégre már csak két nap van hátra addig.

Az esemény 13-án fog kezdődni, ám rchl már egy-két napja Kínában van felmérni a terepet, meg megszokni az időeltolódást. Persze posztokkal nem fukarkodik, megmutatta már a hotelszobáját, illetve onnan a kilátást, no meg egy-két fotót is láthattunk tőle az arénáról.

A színpad látványvilágával nem lesz gond az már biztos, minden rózsaszínben fog pompázni.


Időközben egyébként elkészült a december 13-tól 16-ig tartó verseny pontos menetrendje is, ez a következőképpen alakul:
 
A nyitónapon még csak show mérkőzések lesznek, ahol Duoba rendezik a résztvevőket, az igazi harc 14-étől indul. Ottani idő szerint mindennap 18:00-tól kezdődik az esemény -az időeltolódás miatt nálunk délelőtt 11:00-kor-, a párbajokat pedig angol közvetítésen lehet majd követni, de egyelőre nincs meghatározva, hogy hol. Ma, illetve holnap még médianapja van a versenyzőknek, de aztán 13-ától belecsapnak a lecsóba!

Ezúton is sok sikert kívánunk Neked rchl!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!