Tetszetős névsor az eheti legjobbaknál

Tetszetős névsor az eheti legjobbaknál

Hiába közelednek az ünnepek, a futball világában ilyenkor is pörögnek a mérkőzések, –sőt, a december az egyik legsűrűbb hónap e tekintetben.

A hétvége mellett bizony hétközi játéknapokkal is meg kell birkózniuk a kluboknak és a Bajnokok Ligája záró fordulója is a végéhez ért, plusz az EFL Cup negyeddöntői sincsenek messze, –és még sorolhatnám.

A Premier Leagueben a Chelsea az első együttes, aki le tudta győzni a Manchester City-t. A Liverpool a Bournemouth otthonában hengerelt és így átvette a vezetést.

Spanyolországban a dolgok rendeződni látszanak, a Barcelona három pontot gyűjtött és vezeti a tabellát, a jelenleg ezüstérmes Sevilla a Valenciaval osztozkodott a pontokon, a Real Madrid pedig nehéz győzelmével (1-0 a Huesca vendégeként) visszaküzdötte magát a legjobb négybe.

Németországban egyelőre minden a Dortmundról szól. A Schalke 04 legyűrésével továbbra is betonbiztos az első helyük, mögöttük a Mönchengladbach parádézott a Stuttgart kiütésével. A Bayern München hazai pályán tartotta a három pontot, így maradt a dobogó harmadik fokán.

A Ligue 1-ban a PSG egy kicsit kiengedett, már a második döntetlenjüket könyvelhették el zsinórban a 14 győzelem után, de még így is 13 ponttal vezetik a bajnokságot. A mögöttük igyekvő Lille nem tudott élni a lehetőséggel, otthon ikszeltek a Reims ellen.

A Seria A-ban a 15. forduló 7 piros lapot hozott, valamint a Juventus 1-0-ára nyerte az Inter elleni rangadót, szóval a zebrák is tovább építgetik előnyüket a mezőnnyel szemben. A kék-feketék így nagyon leszakadtak CR7-ékhez képest, a második Napoli viszont négyet vágott ellenfelének, de a szakadék még mindig nagy a listavezetőhöz képest.

Egy ilyen körkép után pedig nézzük kik kerültek a hét legjobbjai közé a 13. kiadásban:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!