Brilliáns Sion Ryze kombó, ne éles meccsen próbáld ki - videó

Brilliáns Sion Ryze kombó, ne éles meccsen próbáld ki - videó

A pofátlanságnak is van határa, ennek a két játékosnak viszont van útlevele mindenhova.

142 karakternél nehéz észben tartani minden egyes kombólehetőséget, nem is lehet igazán mindenre felkészülni. A Ryze ulti egyike azon vicces képességeknek, amivel szó szerint bármilyen meglepetést magunkkal tudunk hozni. Az alábbi klipben is hasonló helyzetet láthatunk, ahol az ellenfél Lux-a nem is nagyon tudta, hogy mi történik körülötte.

Szegény a saját tornya alá menekült azonnal, amint meghallotta a Sion végső képesség globális hangját, de akkor még nem sejthette mi vár rá. Sion direkt visszafele ultizott bele a Ryze teleportba, mely rögtön a torony mögé rakta őt, meg Ryze-t is. Onnantól meg már nem sok mindent tudott tenni, a torony előtt ott várta Ahri, a háta mögül meg érkezett Ryze és Sion.

A mutatvány persze videón elég egyszerűnek tűnik, de a valóságban nagyon sok minden mellémehet. Lehet, hogy a Ryze ulti nem a tökéletes helyre kerül, vagy Sion idő előtt beleütközik valamibe. Itt sem sokon múlt, hogy a tornyot el tudta kerülni, de végül betalált Luxra, Ahri meg már csak besegített a Charmmal.

Ha lehet, ne egy éles rangsorolt meccsen próbáljátok ki, de egy-egy normálon biztosan lehet ezzel is kellemetlen meglepetéseket okozni az ellenfélnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!