Limitált és brutális: ASUS RTX 2080 Ti Call of Duty: Black Ops 4 kiadás

Limitált és brutális: ASUS RTX 2080 Ti Call of Duty: Black Ops 4 kiadás

Elképesztő megjelenés, brutális teljesítmény. Minden CoD rajongó álma lehet egy ilyen videokártya!

A gamereket szeretik elkényeztetni a hardvergyártók. Az ASUS ezúttal kimaxolta az elvárásokat, amikor bejelentették a legújabb limitált RTX 2080 Ti Turing videokártyát. A ROG Strix Call of Duty: Black Ops 4 limitált kiadású modell nem csak a CoD rajongók álma lehet, hanem gyakorlatilag minden játékosé, mivel elképesztően jól néz ki és brutális teljesítményre képes. Csak legyen, ami kihajtja ebből a szörnyetegben a benne lakozó erőt!

Mire képes ez a monstrum? Gyakorlatilag mindenre, amire egy valódi hardcore játékos vágyik. 11 GB GDDR6-os memóra, ami 14000 MHz-en pörög, boostolt GPU 1665 MHz-ig, alapórajelen 1350 MHZ-en. Akár 8K-s felbontás és természetesen VR kompatibilitás. A kártya hátulján annyi csatlakozót találunk, amivel több monitort és még a konzolt is elláthatjuk elég krafttal.

Két 1.4-es Display csatlakozó, két HDMI 2.0b és egy USB-C. A "kicsikét" két darab nyolctűs csatlakozóval kell összekötni a tápegységgel, amiből nem árt, ha legalább egy minőségi 650 W-os darabot rakunk mellé.

Alapesetben a szivárvány összes színében pompázhat a kártya, akár a hallgatott zene ütemére, vagy a GPU hőmérsékletére reagálva. Azonban egyetlen gombbal aktiválhatjuk a lopakodó módot és ezzel elbújtathatjuk a kíváncsi tekintetek elől. Igaz, ha már egy ilyen kártyára beruház az ember, azt szeretné minél jobban előtérbe helyezni.

Alapból kiváló a hűtése a kártyának, –köszönhetően a legújabb technológiai fejlesztéseknek–, de ha mégis úgy gondoljuk, hogy kéne egy kis plusz légmozgás, akkor az ASUS intelligens ventilátorait érdemes választani. Reagál a GPU és a CPU melegedésére és ennek hatására szabályozza magának a fordulatszámot.

A Call of Duty: Black Ops 4 limitált videokártyát nem mindenki engedheti meg magának. Hivatalos árat egyelőre még nem jelentett be az ASUS, de várhatóan 1600 eurós (520.000 forint) árcédulával érkeznek majd meg a kártyák az online webáruházak polcaira. Ha szeretnétek csapjatok még hozzá egyedi CoD: BO4-es billentyűzetet, egeret és egérpadot és garantáltan megteremtitek a hangulatot egy jó kis lövöldözésre!

Nektek tetszenek a limitáld kiadású hardverek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!