Rchl a mezőny harmadát maga mögé utasította a Zowie sanghaji PUBG versenyén

Rchl a mezőny harmadát maga mögé utasította a Zowie sanghaji PUBG versenyén

A magyar lány hozta, amit kellett: számos killel a zsebében közel állt a top 30-hoz.

Három napja immár, hogy rchl megkezdte szereplését Sanghajban, a Zowie Divina Women's Invitational PUBG Tournamenten. Ahogy már a neve is sugallja, ez egy kifejezetten nőknek szóló, meghívás alapú esemény, amelyre a világ minden tájáról érkeztek játékosok.

Magyarországot Vácz "rchl" Anna Ráhel képviselte, akinek az első napi teljesítményéről a fenti cikkünkben olvashattok részletesen. Ekkor még csak show mérkőzések voltak, amit duoban játszottak le.

Az éles verseny 14-én kezdődött, ekkor csaptak össze a játékosok immáron Soloban a 15 ezer dolláros össznyereményért. Rchl-ből sajnos koránt sem láthatunk annyit, amennyit szerettünk volna, ugyanis csak egy rendszerszintű stream volt, emiatt pedig sokszor nem is lehetett látni, hogyha ő megölt valakit, vagy épp őt ölték meg. Az első nap végén rchl a 28. helyen állt a tabellán.

A második napon ezt sikerült egy picit feljebb tornáznia: 27. helyről várhatta a zárónap mérkőzéseinek indulását.

Harmadik nap

Az event zárónapján rchl elég jól kezdett, egy killel és egy 8. hellyel sikerült 70 pontot zsebre vágnia. A második mérkőzés már nem volt annyira szerencsés, az elsők között szedték őt lenne.

Közben a két meccs között kaptunk tőle egy rövid interjút is.

Az interjú után érkezett a harmadik mérkőzés, rchl itt már tovább bírta, és a 27. hellyel sikerült megkaparintania 12 pontot. A negyedik meccsen szomorúan konstatáltuk, hogy az observerek továbbra sem szeretik rchl szituációt mutatni, ugyanis meglehetősen közel álltak egymással mansqqq-val, ennek ellenére a kép továbbra sem került hozzájuk. Mansqqq sajnos le tudta szedni rchl-t, így a negyedik mérkőzésen a 23. helyen végzett.

Ezután érkezett a nap zárómeccse, ahol rchl ismét eljutott a középmezőnybe, 21. hellyel távozott az összecsapásból. Nem sokkal később a végső eredmény is összeállt: a magyar lány 32. helyen végzett!

Végül magát az egész eseményt a német MajestyCharlie nyerte meg, aki így 5000 dollárt vihetett haza.

Ezúton is gratulálunk rchl-nek, aki remekül helytállt a nemzetközi mezőnyben, –közel egy tucat killel a háta mögött valószínűleg egy életre szóló élménnyel gazdagodott!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!