Egyetlen döntetlen és kapott gól - Ott van Magyarország az Eb-n!

Egyetlen döntetlen és kapott gól - Ott van Magyarország az Eb-n!

A magyar Pro Clubs válogatottaink szenzációs formában teljesítenek az elmúlt időszakban.

Az a bizonyos kalap most jó magasra lenne emelve, hiszen a magyar Pro Clubs FIFA19 válogatottjaink parádés őszt produkáltak. A felnőtt csapat az Európa-bajnoki selejtezőjében fergeteges teljesítmény után mindenkit maga mögé utasított a csoportjában. Ugyan a táblázat nem pontos, a 10 győzelem hibás, mivel becsúszott egy döntetlen is a sorozatban; Románia ellen játszott 1-0 mellett összejött egy 1-1 is. A kilenc győzelem azonban még így is egy hihetetlen szám, és ha hozzávesszük, hogy mindössze egyetlen gólt kaptunk a tíz mérkőzés alatt, akkor tényleg alig lehet szavakba önteni az eredményességet.

A magyar válogatott a C jelű ötösben kapott helyet Törökország, Románia, Ukrajna, Lengyelország és Izrael mellett. Íme a végeredmény:

Csoportelsőként tehát kijutottunk a 2019-ben rendezendő Európa-bajnokságra, ahol is a kontinens 16 legjobb együttese mérkőzhet meg a dicsőségért. Az egyik esélyese pedig egyértelműen hazánk lehet.

A felnőttek mellett az úgy nevezett u21-es nemzeti csapatunk is brillírozik. Ők a Nemzetek Ligájában vezetik a tabellát 12 lejátszott párharcot követően. Nincs már hátra sok forduló és ha minden így marad, akkor a világ legjobbjaivá válnak hazánk fiai.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!