bLYYY és nézői rengeteg gyermeknek teszik szebbé idén a karácsonyát

bLYYY és nézői rengeteg gyermeknek teszik szebbé idén a karácsonyát

A híres streamer és követői egy jótékonysági stream során több mint 400 ezer Forintot gyűjtöttek össze a Gyermekétkeztetési Alapítványnak!

A szeretet ünnepének közeledtével a világunk egy picit mindig megváltozik. Ebben az időszakban az emberiség bizonyos tekintetben még inkább felpezsdül, máshol azonban lenyugszik. A karácsony és az új év közeledtével számos olyan programmal, megmozdulással találkozhatunk, ami valakinek, vagy valakiknek a jó ügyét szolgálja. bLYYY-t nem nagyon kell bemutatni a hazai PUBG közösségnek, a híres streamer többszörösen bizonyította képességeit és emberségét, –mind a játékon belül, mind kívül.

bLYYY egyike azon hazai influencereknek, akik a hírnevüket előszeretettel használják fel a jó ügy érdekében. A tegnapi napon, aki bLYYY jótékonysági streamjén donate-et küldött, az valójában nem őt, hanem a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatta. Az ilyen jótékonysági streamek és akciók nem új keletűek bLYYY részéről, több alkalommal adományozott már nagyobb összeget az Országos Mentőszolgálatnak is. A Gyermekétkeztetési Alapítvány immáron 20 éve dolgozik azon Magyarországon, hogy a rászoruló gyerekek elegendő és egészséges táplálékhoz jussanak, az ünnepek alkalmával pedig különösen jól jön minden támogatás.

bLYYY nézői a tegnapi stream során 1550 dollárt dobtak be az ominózus "borítékba", aminek a PayPal által lehúzott részét bLYYY visszapótolta és továbbküldte a Gyermekétkeztetési Alapítványnak. Ez átszámítva nagyjából 430 ezer Forintnak felel meg, amelyből jó néhány kisgyerek jól lakhat!

Tisztelet mindenkinek, aki részt vett benne! Amikor majd asztalra kerül a karácsonyi menü, gondoljatok arra, hogy nektek köszönhetően egy idegen gyermek is jól lakhat!

Ti szoktatok jótékonykodni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!