Karácsonyi update: javítaná az EA a játékélményt rossz netkapcsolat esetén

Karácsonyi update: javítaná az EA a játékélményt rossz netkapcsolat esetén

Miután PC-re már kikerült, feltételezhetően még karácsony előtt a konzolokra is élesedik a frissítés.

Nem mindennapi esemény mikor ilyet lát az ember egy játéknál –főleg a FIFA kapcsán–, de a kiadó most úgy tűnik javítani szeretné az online játékélményt. Az alábbi üzenet tűnt fel a játékban PC-n, mely valószínűleg a konzolokat is érinteni fogja:

Egy update érkezik a FIFA19-hez, mely a netcode egyes hibáit és a nem megfelelő működését hivatott javítani. Ezzel vélhetően sokkal jobb élményt nyújt majd az online meccselés.

A leírásban egyébként nem különösebben konkretizálnak; mindössze arra térnek ki, hogy a silány kapcsolattal (gyengébb internet vagy wifi) rendelkezők bizony rossz hatással vannak az online játékélményre, ezért a kliens oldalon változásokat eszközölnek. Sokan panaszkodtak már erre különböző közösségi média oldalakon, hiszen a szerverekkel nincs minden rendben. A legújabb patch PC-n már elérhető, és már talán le se kell írnom, de PS4/XB1-re később érkezik.

Online játékmódok, melyeket érint a módosítás:

  • Azokban az esetekben javulás várható a játék reakcióját illetően, mikor az ellenfél internetes kapcsolata révén pocket loss (adatcsomag vesztés) vagy magas ping tapasztalható
  • FUT Champions
  • FUT Division Rivals
  • FUT Online Draft
  • FUT Pro Clubs
  • FIFA Co-Op Seasons

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!