Gyermekeken segít a karácsonyi jótékonysági Pro Clubs kupa!

Gyermekeken segít a karácsonyi jótékonysági Pro Clubs kupa!

Segítsük együtt a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítvány megmozdulását az e-sport révén.

Nem csak a HPCL liga kapcsán nagy az összefogás a magyar Pro Clubs csapatok között, hanem karácsonykor a gyermekekre is gondolnak az e-sportolók. December 20-án, csütörtökön rendezik az I. HPCL Karácsony Kupát, melyre a vállalkozó kedvű csapatok nevezési díj fejében regisztrálhatnak. A jótékonysági tornáról a lehető legtöbb mérkőzést közvetítjük, mely várhatóan 18 órától kezdődik.

A versenyre való nevezésből és a közvetítés alatt befolyt adományok mellett az Esport1 is felajánlott erre a nemes célra további 50 ezer forintot a Csodalámpa Alapítvány számára. A közhasznú alapítvány 2003 óta teljesíti beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Továbbra is céljuk évente 260-280 beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának megvalósítása.

A jelentkező együttesek létszámától függ a lebonyolítási rendszer is, sok csapatnál csak egy meccset játszanak az aktuális ellenfelük ellen az egyenes kieséses ágrajzon, kevesebb gárda esetén oda-visszavágós párharcokat rendeznek. Az első 3 helyezett jutalomban részesül, méghozzá egy kupát vehetnek át. Emellett 3 db 12.000 Ft-os ps plusz feltöltőkártya az Sportbusz, 1 db babzsák a dr. Relax és 5 db könyv a TrollFoci felajánlásából, ami a résztvevők között kerül kisorsolásra. A DVSC Esport - grandcasino.hu pedig egy dedikált mezt küld az alapítványnak, az árverésből származó bevételből a gyermekek karácsonyát teszik szebbé. Ebből is látszik, hogy sokféleképpen nyújthatunk segítséget a rászorulóknak, –szóval, aki szeretne örömet okozni a lurkóknak, az kövesse az élő közvetítést, és jelezze a szervezők felé szándékát:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!