Messi hosszú idő után újra bekerült a hét legjobbjai közé!

Messi hosszú idő után újra bekerült a hét legjobbjai közé!

A karácsony előtti utolsó hétre is maradt még izgalom, hiszen Manchester vörös oldala elvesztette edzőjét, de a Team of the Week 14 legjobbjait is megválasztották.

A Premier League szolgáltatta az elmúlt napokban a legfontosabb beszédtémát, hiszen a Manchester United vereséget szenvedett a Liverpooltól, ezért és az idei szereplés miatt menesztették José Mourinhot a csapat éléről. Helyét a klub egyik meghatározó alakja, Ole Gunnar Solskjaer veszi át az idény végéig. Az élbolyból egyébként a Manchester City és a Tottenham hazai pályán, a Chelsea idegenben diadalmaskodott. Az Arsenal ötgólos meccsen maradt alul (3:2-re) a Southampton vendégeként.

Németországban a Dortmund elbukta 15 meccse tartó veretlenségét, Düsseldorfban kapott ki ugyanis 2:1-re. A második helyen loholó Mönchengladbach viszont győzni tudott, viszont ez a hétközi forduló még nem teljes, így alighanem a hétvégi teljesítmények számítanak majd. Akkor a Dormtund a Werdernél, míg a Bayern München a Hannovernél bizonyult jobbnak, a Gladbach pedig döntetlenezett.

A La Ligaban a Barcelona kiütéses győzelmet ünnepelhetett a Levante ellen, Messi mesterhármast szerzett. A Sevilla otthon tartotta a három pontot, és hazai pályán ha nyögvenyelősen is, de legyűrte 1-0-ra a Vallecano-t a Real Madrid is. Az Atletico a Valladolid ellen játszott egy parádés összecsapást és nyert 3:2-re.

A Juventus, ha csak 1:0-ra is de nyert a Torino "vendégeként", és tovább folytatja uralkodását a Seria A-ban. A Napoli és az Inter szintén hozta a kötelezőt, de hiába igyekeznek üldözni a Zebrákat, egyelőre csak messziről tudják követni őket.

A Ligue 1 hasonlóan egyértelmű eddig, a PSG bár a Strasbourg ellen ikszelt, de még mindig 10 pontos előnye van a Lille ellen. Ráadásul a Lille is bukott két pontot a Reims ellen, így a felzárkózás a későbbi fordulókra marad.

A topbajnokságok mellett természetesen máshonnan is akadnak a hét legjobbjai között:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!