Havas Sanhok - fanok által készített koncepció érkezett az update mellé!

Egy újabb érdekes koncepció látott napvilágot. Ez pedig nem más mint a havas bőrbe bújtatott Sanhok. Érdekes teória, ugye?

Ma hajnalban megjelent a rendes szervereken Vikendi egy 12,9GB-os update keretében. Közeleg a Karácsony, tél is van, –így mindenki ünnepi hangulatban érzi magát és ezt fokozza a hóesés is. 

Ennek hatására pár rajongó érdekes ötlettel állt elő. "Mi lenne, ha elkészítenénk Sanhok pálya havas megfelelőjét a CJC programmal?" Nos az update után egyből napvilágot látott egy videó, ami mellesleg igen jól néz ki. Annyi különbséggel, hogy a pálma fák ki lettek cserélve fenyőfákra, így kicsit furának hat elsőre az egész, –mindenesetre jól néz ki azt meg kell hagyni. Mindenki döntse el maga, hogy milyen szerinte ez a változata Sanhok-nak.

Annyi bizonyos, hogy ha ilyen ütemben érkeznének a játékhoz az új tartalmak és pályák, az bizony megnövelné a népszerűségét a PUBg-nak, hisz minden egyes új tartalom megjelenésekor megnőtt a játékos bázis. Ti örülnétek Sanhok téliesítésének? Vagy inkább egy teljesen új pályát akarnátok látni, esetleg egy felújított Erangel-t?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!