Razer Turret: a világ első vezeték nélküli billenyűzet-egér perifériája Xbox One konzolokhoz

Razer Turret: a világ első vezeték nélküli billenyűzet-egér perifériája Xbox One konzolokhoz

Vezetéknélküli élmény a nappailban. Razer egérrel és billentyűzettel is játszhatunk hamarosan az Xbox One konzolunkon!

Szeptember végén a Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdik a billentyűzet-egér támogatás fejlesztését az Xbox One konzolhoz.

Eddig XIM Apex adapterre volt szükség ahhoz, hogy az Xbox One-unkon használni tudjuk a billentyűzetünket és egerünket, azonban a Razer megcsinálta az első hivatalos beviteli kombóját, amit a konzolunkhoz és az asztali számítógépünkhöz is csatlakoztathatunk. Egyelőre még nem tudni, hogy milyen játékok támogatják majd ezeket a perifériákat a kontroller mellett, de az biztos, hogy ezzel a lépéssel a Razer nagyot húzott!

Billentyűzet

A Razer saját mechanikus kapcsolóival szerelték fel a fejlesztők a billentyűzetet, ami akár 80 millió leütést is kibír megfelelő használat mellett. A háttérvilágítást a Razer Chroma perifériákból ismerhetjük, ami akár 16.8 millió színben, a saját stílusunkhoz állítható. A két kilogrammos bemeneti eszközön a numerikus gombokat nem érdemes keresni, ezek helyét az egér veszi át. Az ergonomikus csuklótámasz a hosszútávú játék során kialakuló problémákat előzi meg, azonban ehhez a kialakításhoz hozzá kell szokni.

Egér

A Razer 5G optikai szenzorát már 2016 óta megtalálhatjuk a Razer egereiben, a Turretben is erre esett a választás. Akár 16000 DPI-s érzékenységet is beállíthatunk, ha erre van igényünk. Programozható gombokból hetet kaptunk, ez a legtöbb játékhoz bőven elegendő lesz. Az ergonomikus kialakítást kizárólag a jobbkezesek élvezhetik majd, ezzel egy elég nagy tábornak tett keresztbe a Razer. Mivel elsősorban játékhoz készítették, ezért a dinamikus fények és színek sem maradhattak le.

A Razer Turret billentyűzet+egér Xbox One-hoz készített beviteli perifériája a nappalinkba hozza el azt az élményt, amit eddig csak a PC-nk előtt ülve érezhettünk. Ezért 249 dollárt, azaz nagyjából 80.000 forintot kell letennünk a pultra, –cserében elmondhatjuk, hogy a világ első vezeték nélküli billentyűzet+egér párosával játszhatunk kedvenc Xbox One játékainkkal!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!