A Discard ígéret szép szó, ha betartják úgy jó

A Discard ígéret szép szó, ha betartják úgy jó

Ha megígéred a nézőidnek, hogy a következő csomagot discardolod, akkor bizony hiába dob egy De Gea-t, nem tarthatod meg.

Az hiszem sok magyar játékos története kezdődhetne úgy, hogy napi 15-20 csomagot nyitott. Esetünkben Jimbo_FIFA-val is ez történt, azonban egyik nap az AS Roma sárga meze nagy benyomást tett rá, és hazai meznek kezdte el használni. Mintha varázslat történt volna, ugyanis azóta sorra walkoutokba botlik a nyitások során. Már a második csomag esetén egy Bale, Koulibaly kettősét kapta. Egy videóban meg is örökítette ezt a szerencsesorozatot:

A legjobbak számára Agüero, Aubameyang és a fentebenn leírt páros volt. Persze mellettük jött még pár kisebb walkout, mint Casemiro. A kellő komolyság mellett a szórakoztatás is fontos eleme a játéknak, illetve a streamelésnek, ezért a nézők felé tett kijelentése érdekes eredményt szült. Az egyik Futmas SBC-ből kapott csomagot –legyen is szó bármilyen előlépő játékosról– Discardnak ígérte. Így történhetett meg, hogy egy De Gea-val fémjelzett pakli lett feláldozva, amiről először nem is tudott, mert nem nézett oda, csak a nézői említették meg neki. Nem ez az első eset, hogy a spanyol kapussal nincs szerencséje –aki egyébként a FIFA19 talán legjobb hálóőre–, hisz alig 1 hónapja véletlenül egy SBC-be is belepakolta, amiért egy 25k-s pack ütötte a markát.

Ha esetleg a hasonló kalandok miatt követnétek őt akkor itt megtaláljátok a csatornáit:

Youtube

Twitch

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!