Bemutatkozik egy különleges magyar PUBG kupa, a Crossfire X Challenge

Bemutatkozik egy különleges magyar PUBG kupa, a Crossfire X Challenge

Egy újabb PUBG versenysorozat van kibontakozóban négy streamer által. Ennek az előfutárát, a Pre-Crossfire X Challenge névre hallgató tornáját hoztuk el nektek.

Egy olyan eseményt szeretnénk nektek bemutatni, ami segíthet a magyar közösség építésben. Négy streamer, név szerint BTURBO, Caucher, Crappa és Anazryel úgy gondolta, hogy ideje olyasmit alkotni, ami nagyon kevés alkalommal, –vagy egyáltalán nem– volt jelen a magyar PUBG játékosok körében. Hogy miről is van szó? Egy olyan versenysorozatról, ami hasonló elvekre épült, mint a Code Red torna, ami a Boom.TV és DrDisRespect közreműködésével zajlik Amerikában. A nagyszabású "eseménynek" még nincs konkrét dátuma, de annyi bizonyos, hogy ennek az előfutárát hozták létre a srácok, ami nem más, mint a Pre-Crossfire X Challenge

A nightcup December 30-án kerül megrendezésre,amit az ESPORT1 és az MSI is támogat. Az eseményt BTURBO és Anazryel fogja élő adásban közvetíteni nektek. Ennek az eseménynek az lenne a célja, hogy felmérjük van-e igény ilyen szabású rendezvényekre, amik heti vagy havi szinten zajlanának és bárki jelentkezhet. Jelen esetben csak a PUBG világára korlátozódik ez az egész, ugyanakkor ha kinövi magát (hasonlóan a Code Redhez), akkor bizony több játékban is megvalósulhatna ez a megmérettetés. Az MNEB liga rendszerével szemben ez egy nightcup lesz, ahol három forduló után az első három helyezett nyereményhez jut. A fő eseményt a négy streamer közül mindig más közvetí majd, illetve az adott streamer lesz az adás házigazdája. Későbbiek folyamán lesz olyan is, ahol maguk a szervezők is becsatlakoznak a játékba, így a játékosoknak esélyük van lelőni kedvenc videósukat. A fő eseményről a későbbiekben bővebb információval fogunk szolgálni, azonban most nézzük, hogy mi is ez a december 30-ai megmérettetés.

Pre-Crossfire X Challenge sponsored by Esport1 & MSI:

Ahogy említettük, ez egy felmérő "nightcup" lesz, aminek az lesz a célja, hogy megnézzük a magyar játékosok részéről mennyire van igény egy ilyen versenysorozatra. A jelentkezés a mai naptól kezdődik és december 26-ig tart, vagy ameddig be nem telik a létszám. 98 játékos vagyis 49 DUO csapat regisztrálhat a versenyre és a nevezés lezárta után e-mailben kapni fognak egy Discord Invite Linket, ahova feltudnak csatlakozni és minden fontosabb információt ott fognak megkapni. A szabályzatot az adott felületen fogják megtalálni a versenyzők, valamint a Discord szerveren is. A nightcupot BTURBO és Anazryel fogja közvetíteni BTURBO csatornáján, így az egész eseményt majd ott lehet nyomon követni. A nyeremények a kupa kezdete és a nevezés lezárta között lesznek publikálva, de annyi bizonyos, hogy játékkulcsok mindenképpen ütik a nyertesek markát.Regisztráció: https://www.toornament.com/tournaments/2074664014962556928/information 
Regisztrációs idő: December 20 10:00 - December 26 00:00 (vagy ameddig be nem telik a létszám)
Élő adás:  https://www.twitch.tv/bturbo 
Nyeremény: Játékkulcsok (konkretizálva a nevezés lezárása után és az esemény kezdete között lesz)
Torna időpontja: December 30 15:00
Torna Típusa: DUO & 3 körös
Mapok: Erangel, Miramar, Sanhok (amennyiben Vikendi elérhető lesz Custom Game során, abban az esetben Miramar helyett Vikendi lesz!!!)
Stream: Engedélyezve van, de csak saját felelősségre. Minimum 5 perc delayt ajánlanak a szervezők
Kontakt: crossfirex.info@gmail.com (ha kérdés merülne fel a tornával kapcsolatban itt elérhetitek a szervezőket, ők pedig készségesen segítenek nektek)
Szponzorok: esport1 & MSI

Amennyiben érdekel, hogy kik is azok a személyek, akik szervezik a kupát akkor az alábbi Twitch csatornákon eléritek őket. Infókkal kapcsolatban nyugodtan kereshetitek őket itt is.

BTURBO

Caucher

Crappa

Anazryel

Reméljük ez a kezdeményezés segít majd jobban összekovácsolni a magyar közösséget, és talán még több ilyen megmozdulást láthatunk a későbbiek folyamán más streamerektől is. Az alábbi videóban megtekinthetitek, hogy milyen is maga az elképzelése ennek a tornának, amennyiben a DrDisRespect által szervezett Code Red a minta. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!