A West Ham saját oldalán tette közzé egyik játékosának FUT csapatát

A West Ham saját oldalán tette közzé egyik játékosának FUT csapatát

Declan Rice szeret a saját FIFA csapatával foglalkozni, és most megosztotta a követőekkel a FUT csapatának kezdőjét.

A FIFA 19 továbbra is hihetetlenül népszerű a West Ham United labdarúgóinak körében, –sőt, néhány játékosuk elképesztő módon szereti az Ultimate Teamet.

Most a hivatalos weboldalukra posztolt egy hírt Declan Rice, a csapat 19 éves hátvédje; leírta, hogy milyen csapatot rakott össze eddig a közel fél év alatt.

"Ebben a szezonban Premier League együttest építettem, ennek fényében David De Gea került a kapuba. A védelmemben lesz majd néhány változás, jelenleg azonban Antonio Valencia van jobb oldalon, viszont őt majd Kyle Walkerre szeretném lecserélni. Bal oldalra Andy Robertson pakoltam, aki egy igazi szörnyeteg a FIFA19-ben. Középen Virgil Van Dijk és Davinson Sanchez található, de utóbbi nem sokára a padra kerül. Úton van a 99-es Pro Player kártyám, szóval azt nem hagyhatom ki. A tavalyi ilyen lapom a támadások terén nem volt olyan hasznos, de a mostani játékban nem hagyhatom majd ki magam."

"Mivel 4-3-3-as felállást játszom, ezért kevesebb középpályás után kellett néznem. Kante az egyik legjobb, 87-es def ratingje miatt fantasztikus futballista. Paul Pogba és Kante kémiája kiváló, de Manchester United játékosa nagyon jól szervezi a támadásokat is. Aztán ott van még Kevin De Bruyne, aki egy igazi karmester, ott van mindig, ahol a legnagyobb szükség van rá."

"A támadósoromat egy szóval jellemezném: Pace (sebesség). Hazard balszélről indul, bár a 91-es pace ratingje a legkevesebb hármójuk közül. Lucas Moura pedig csak egy fokkal marad el (94) a villám Aubameyangtól. Jelenleg nagyon elégedett vagyok ezzel a kezdővel, de jövőre azért alakítgatom egy kicsit a csapatom. "

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!