"A csapatunknak már mondhatni múltja van" - LEGENDARY interjú

A srácok nagyon régóta, és nagyon sok játék óta játszatnak már együtt; az összhanggal nálunk nincsen gond!

Az MNEB osztályozó kupája véget ért, az állandó ligarendszerbe bejutott 16 csapat mindegyike találkozott egymással a döntőben, –most pedig egy rövid szünetre vonultak, hogy felkészülhessenek az első szezonbeli összecsapásokra. 

Mivel ezeket a csapatokat, játékosokat hétről-hétre látni fogjuk harcolni, –így fontosnak tartjuk, hogy bemutassuk őket a közösségnek, úgyhogy ezúttal elhoztunk Nektek egy interjút a LEGENDARY csapatával!

Igen jól szerepeltetek az MNEB PUBG selejtezőin, hiszen ott vagytok a jövőre induló ligában, de kik is alkotják a LEGENDARY csapatát, mit kell tudni rólatok?

Füle “Ephyix” Ákos vagyok, 23 éves, veszprémi születésű srác. Jelenleg a Pannon Egyetem hallgatója vagyok gazdaságinformatikai alapképzésen, mellette rendszergazdai, informatikai feladatokat látok el egy veszprémi cégnél. Szívügyem és hobbim a streamelés. Bakancslistámról már sikerült teljesítenem egy offline versenyen való részvételt, remélem egyszer egy kisebb, jófej emberekből álló közösségnek “élőzhetek” a Twitchen, már nem mint érdekelt, hanem mint partner is.

Bujdosó “miehttseb” Kristóf vagyok, 22 éves és Ausztriában élek.

Sveizgut "markundercover" Márk vagyok, 23 éves, nincs fix szerepem, de leginkább az agresszív játékot létesítem előnyben.

Steigerwald "dlawregietskire" Eriknek hívnak, Veszprémben születtem. Januárban töltöm a 24. életévemet, jelenleg egy autóalkatrészekkel foglalkozó gyárban dolgozom.

Mikor kezdtetek el a PUBG-val foglalkozni, van esetleg korábbi tapasztalatotok más játékokban?

Ephyix: PUBG-vel a megjelenést követő harmadik napon kezdtem el játszani, egyből magával ragadott a battle-royale érzés. Mindig is imádtam az FPS játékokat, korábban Call of Duty 2-vel játszottam komolyabban. PUBG-ben mostanában FaceIt-en próbáljuk erősíteni a helyezkedésünket kompetitív helyzetekben.

miehttseb: PUBG-vel megjelenéskor kezdtem el játszani, egy közel egy éves kihagyás után idén ősszel tértem vissza. 2008-ban kezdtem el FPS játékokkal játszani, régen leginkább COD2-vel és COD4-gyel toltam többé-kevésbé verseny szinten, de emellett szeretek játszani még CSGO-val és R6S-sel is.

markundercover: 2017. szeptemberében kezdtem játszani a PUBG-val, előtte főként a Call of Duty szériával játszottam.

dlawregietskire: Nekem a PUBG a legelső BR amivel játszom, nem volt korábbi tapasztalatom. Körülbelül a megjelenés másnapjától kezdve űzöm, komolyabban az MNEB bejelentésekor kezdtem el foglalkozni vele, tehát egy nagyon újonc csapat vagyunk. Remélhetőleg sikerül eredményeket elérni a későbbiek folyamán. Jó érzés volt a nagy csapatok közt lenni és megtudni, hol is helyezkedünk el tudásban.

Mikor és hogyan állt össze a csapat? Játszottatok már korábban együtt?

Ephyix: A csapatunknak már mondhatni múltja van, nem csak minden multi játékot –ha van lehetőség– együtt játszunk, de az életben is jó barátságot ápolunk, rendszeresen találkozunk, ami szerintem nagyon fontos a mai világban. A csapatban mindenkinek számít a véleménye, nincs kifejezett leader. A név –LEGENDARY– pedig, a már tényleg régi barátságunkra utal a srácokkal.

dlawregietskire: A csapat már nagyon régen összeállt, CoD2 óta együtt játszunk minden olyan játékot, amiben van erre lehetőség. Mikor megláttuk, hogy kezdődik az MNEB, nem is volt kérdés, hogy rögtön jelentkezünk.

Az MNEB PUBG osztályozó kupája hamarosan véget ér, ám az igazi küzdelem januárban már kezdetét veszi. Lehet szerintetek a PUBG-ból igazi e-sport, illetve mit vártok a ligarendszertől?

Ephyix: Én személy szerint pozitívan látom azt, hogy beérhet a PUBG e-sport gyümölcse, de ehhez rengeteg befektetett munka kell az elkövetkező időszakban a fejlesztők részéről, ha igazán komolyan gondolják, akkor lehetséges. A magyar liga rendszert nagyon jó ötletnek tartom, hatalmas élmény volt az MNEB offline döntő is, illetve az is ösztönző, hogy egyre inkább megbecsült dolog maga az e-sport a nagyvilágban és magyar viszonylatban is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!