"Remélem ez még csak a kezdet volt a Zowie részéről" - rchl interjú

A magyar lány számára egy igazi kaland volt Kína és a Zowie versenye!

A múlt hét hétvégén ért véget a Zowie Divina Woman's Invitational PUBG Tournamentje Sanghajban, melyen Magyarország is megjelent Rácz "rchl" Anna Ráhel személyében, aki egészen a 32. helyig küzdötte magát. A három napos versenyről az összefoglalónkat az alábbi cikkben olvashatjátok el.

Rchl több napot is eltöltött Kínában, –mi valljuk be meglehetősen más világ, mint Európa–, így hát élményekben nem volt hiánya. Ezekről (is) kérdeztük most őt.

Kezdjük is egy könnyed kérdéssel; hogy érezted magad Kínában, milyen élményekkel gazdagodtál?

Szia! Nagyon jól éreztem magam, igazából rengeteg élménnyel lettem több, és nagyon jó volt hogy a CS-s csapattársammal lehettem ott, így egyáltalán nem voltam egyedül, de nagyon jó végre itthon lenni.

Mennyire tudtál megismerkedni a többi játékossal? Voltak közös programok a médianapon kívül?

Sajnos nem voltak közös programok, ugyanis elég zsúfolt napjaink voltak, de így is tudtam 1-2 barátságot kialakítani.


Elégedett vagy a Zowie szervezésével?

Igen, nagyon elégedett vagyok, ilyesmiben még sohasem volt részem, és nagyon boldog vagyok hogy én mehettem. Minden téren profik voltak, igazából tényleg egy negatív példát nem tudnék mondani, kedves volt velünk mindenki és mindenben segítettek. Remélem ez még csak a kezdet a részükről! :)

Hogyan értékelnéd a teljesítményedet? Sikerült elhoznod a 32. helyet egy Solo versenyen úgy, hogy te inkább Duo és Squad beállítottságú vagy, emellett pedig a mezőnyben is volt egy pár igen erős játékos.

Igen, 32. hely, hát egy pár helyezéssel lehetett volna jobb igazából, ebben most ennyi volt. Volt egy pár leütéses game, viszont azért voltak jobbak is, mindent beleadtam, úgyhogy nem vagyok egyáltalán csalódott.

Nem zavart be nagyon a komoly időeltolódás? Mikor mi Magyarországon még csak ébredeztünk, ti már az ebéden is túl voltatok Kínában.

Az időeltolódás nem volt olyan vészes, ki lehetett bírni. Viszont megragadnám az alkalmat itt is, és köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki szurkolt nekem, illetve támogatott!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!