"Az előző versenyekhez képest az új ligaszerű rendszer jó kezdeményezés"

A Mayhem egy új csapat, de nem teljesen új játékosokkal.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság megmutatta, hogy a megszokott csapatokon és szervezeteken kívül is van élet. Mi sem tökéletesebb példa erre, mint a Mayhem csapata. Öt fiatal játékos összeállt, hogy szerencsét próbáljon az MNEB, aminek végül az lett az eredménye, hogy be is jutottak, eredetileg It's BIG néven. A csapatban olyan korábbról már ismert nevek vannak, mint chrisie, Domee vagy Kopifox, de velük játszik a korábban Plague-es Hatecore, illetve Minimal.

Eredetileg It’s BIG néven indultatok, aztán a kvalifikáció után nevet váltottatok Mayhemre. Mi volt a névváltás oka, illetve várható csapaton belüli változás is?

Eredetileg egy fun névvel indultunk, de az nem felelt meg az ESL szabályainak, a határidőig nem jutottunk dűlőre az új névvel kapcsolatban, így kaptunk egy standard nevet, és most sikerült döntésre jutni. Csapaton belüli változás nem lesz, ragaszkodunk a jelenlegi felálláshoz.

A csapaton belül több veterán is szerepel, miként találtatok egymásra ebben a csapatban, illetve mi volt az összeállás oka, csak az MNEB?

A történetünk annyiban kimerül, hogy régóta barátok vagyunk, LOL-ból ismerjük egymást. Egész sok kupán részt vettünk az utóbbi pár évben mix csapatokkal, de mindig mindenkinek volt másik csapata. Azóta felhagytunk a kompetitív játékkal. A nagy story pedig annyi, hogy Domee ráírt Kopira 2 nappal az utolsó kvalifikáció előtt, hogy mit csinál hétvégén, kellene játszani. Visszaírt, hogy lesz valamilyen kupa, de a MNEB kvali is éppen esedékes volt, így elindultunk rajta. Ráírtam még a többi 3 emberre akiket már régóta ismerek, hogy jönnének-e és végül negyedikként bejutottunk aznap a selejtezőn gyakorlás nélkül.

Jelenleg egy nagyon friss csapatról, illetve szervezetről van szó. Véleményetek szerint ez jelenthet bármilyen hátrányt más nagyobb csapatokkal szemben, esetleg terveztek valamelyik hazai szervezetbe beszállni?

Nem tervezünk szervezetbe beszállni, véleményünk szerint itthoni szinten nem jár hátránnyal. 

Mi lesz a célotok az MNEB első szezonjában? Csak tapasztalatszerzés, vagy ennél azért magasabbra szeretnétek lőni? Mivel foghatjátok meg a többieket?

Kezdő csapatként, nem nagyok velünk szemben az elvárások és nem is célunk nagyot durrantani, a fő cél jól érezni magunkat.

Miben lehet más szerintetek az MNEB az összes többi magyar versenyhez képest? Vártok tőle valamilyen hosszúbb távú hatást a magyar LoL mezőny szempontjából?

Az előző versenyekhez képest az új ligaszerű rendszer jó kezdeményezés, valamint a tavalyi MEB-hez képest több pozitívumot mutatnak az eddig történtek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.