Nem jó most Rakan mainnek lenni: hibásan működik a Lehengerlés

Nem jó most Rakan mainnek lenni: hibásan működik a Lehengerlés

A LoL sármőrének végső képessége zavaróan bugos, úgyhogy egyelőre inkább hanyagoljátok az éles meccseken Rakant!

A LoL legnépszerűbb szerelmes párjának férfi tagja kiválóan alkalmas arra, hogy az ösvényen és csapatharcokban egyaránt megnyerje a harcokat a csapata számára. Rengeteg tömegirányító képességgel rendelkezik, de a legfontosabbal kapcsolatban most furcsa anomáliák jelentek meg. Rakan végső képessége, avagy a Lehengerlés teljesen kiszámíthatatlan módon csábítja el az ellenfeleket. Az alábbi videóban HeroicLarvy illusztrálta is a problémát, amit minél hamarabb javítania kéne a Riotnak.

A végső képesség csábítás effektjének távolsága a 7.16-os frissítésben csökkent le 200-ról, 150-re. Ezzel nem is lenne gond, ha valóban ekkora távból hódítaná meg az ellenfeleket a hős szerelmes támogató, azonban ez a 150 a valóságban inkább 50-re változik, –sőt, néhány esetben ez alá is lecsökken.

A töltési ideje alapból elég magas az ultinak, ezért figyelni kell arra, hogy melyik pillanatban használjuk el támadásra, vagy menekülésre. A plusz mozgási sebességgel könnyedén elkaphattunk bárkit, de most ennek a hibának köszönhetően annyira bele kell mászni az ellenfél arcába, hogy ez lehet pont arra lesz elég, hogy a Lehengerlésből származó csábítást megkapja, de már elmenekülni ne tudjunk, mivel kívül kerültünk a Harci tánc aktiválható távolságán.

Lehet nem látványos és jelentős sokak szerint a hiba, de éles szituációban akár több, a csapatnak megszerzett gyilkosságot jelenthetne az a +100-as távolság. A Lehengerlés még így is az egyik legjobb tömegirányítási képesség a támogatók eszköztárában, de a hibás működés és az ebből adódó frusztráló szituációk eltántoríthatják még a fanatikus rajongókat is.

Azt javasoljuk, hogy egyelőre csak azok merészkedjenek a rangsorolt mérkőzések mezejére Rakan társaságában, akik vállalják azt a kockázatot, hogy a "Lehengerlés lehet, nem lesz lehengerlő minden helyzetben."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszthet rajta a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.