A Gears of War 5 lehet az XBOX következő nagy játéka

A Gears of War 5 lehet az XBOX következő nagy játéka

Ami még a konzol eladási számaira is jó hatással lehet. 

A Microsoft nem bízta a véletlenre az idei E3-as szereplését, hiszen összesen 50 játékot jelentettek be a jeles esemény alkalmából. Szerencsére köztük volt a Gears of War széria folytatása is, ami több szempontból is megnyerheti magának az XBOX ONE tulajdonosokat. 


A legújabb rész története szerint a világ gyakorlatilag összeomlik, mivel az emberiséget veszélyeztető ellenségek összefognak, hogy mindenkit eltünthessenek a Föld színéről. Ezúttal a negyedik részben megismert Kaitet fogjuk alakítani, akivel –a fejlesztők ígérete szerint– minden idők legnagyobb és legszebb Gear of War univerzumában fogunk kalandozni. 

Az egyik legfontosabb feladatunk a Swarm eredetének felfedezése lesz, ami nem csak rengeteg kihívással, hanem temérdekkel harccal fog kecsegtetni, amit társaink oldalán fogunk megvívni. Ezen a ponton csatlakozhat hozzánk gyakorlatilag bármelyik ismerősünk, akivel online, vagy helyi, osztott képernyős kooperatívval tehetünk rendet kedvenc bolygónkon. 


Külön üdvözlendő, hogy a Microsoft végre valahára teljesíti a jelen generációs konzoltulajdonosok elvárásait, így XBOX-on 4K-s felbontás mellett 60 fpssel élvezhetjük az eseményeket, amik még szebb megvilágítást kapnak majd, ha rendelkezünk HDR funkciós tévével, vagy éppen monitorral. Ráadásul a Gears 5 XBOX ONE X-en még részletgazdagabb és folyamatosabb lesz, így az agyunk mellett a szemünk is jól fog szórakozni. 

Nem felejthetjük el azt sem, hogy a játék Play Anywhere cím lesz, azaz nem csak XBOX ONE konzolon, hanem Windows 10-es számítógépen is futtathatjuk. A folytatást egyébként az a The Coalition fejlesztőcsapat készíti, akinek eddig a Gears of War: Ultimate Editiont és a Gears of War 4-et is köszönhettük. 


Őszintén szólva nagyon drukkolunk a srácoknak és egyúttal a Microsoftnak is, hogy ez az epizód igazán jól sikerüljön, amivel így nemcsak rendkívül jól szórakozhatunk, hanem azt is előrevetítheti, hogy az elkövetkező években még több zseniális Gears of War résszel gazdagodhassunk. Plusz a Halo mellé azért bőven elfér még egy nagyszerű exkluzív lövölde.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!