Több mint 160 ezer Forint gyűlt össze jótékony céllal a Crossfire X kupán

Több mint 160 ezer Forint gyűlt össze jótékony céllal a Crossfire X kupán

Nagy siker, jó kedv és elégedettség övezte a tegnapi magyar fun megmozdulást!

A tegnapi napon egy igen különleges PUBG versenyen vehetett részt a magyar PUBG közösség. Négy streamer; BTURBO, Anazryel, Caucher és Crappa megszervezték a Crossfire X Challenge névre keresztelt eseményt, amelynek elsődleges célja a közösség felrázása, illetve a jó hangulat biztosítása volt, –ám a tegnapi felvonáshoz tartozott még egy nemes cél is.

A szervezőgárda a tegnapi bő 3 órás esemény során befolyt összeget a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak ajánlotta fel, a látványos összefogásnak köszönhetően pedig több mint 160 ezer Forint gyűlt össze. Köszönjük mindenkinek, aki bármennyivel is hozzájárult ehhez a célhoz.

A mérkőzések egyébként rendben lezajlottak, a legnagyobb problémát rendszerint a játék saját állapota okozta, de a staff így is megpróbált mindent kihozni belőle, amit csak lehetett. A végeredmény az alábbi táblázatban látható, illetve a verseny Toornament oldalán tekinthető meg.

Első helyen a Kátrányok, második helyen a gatka free, harmadik helyen pedig a LvL Up Esport duoja végzett. Most pedig nézzük meg mi történt a három mérkőzés végjátékában!

Első mérkőzés

Az első párbaj végére 3 duo maradt életben, amiből aztán lett egy 1v1v2 szituáció, HULLA_SZILVÁÉKKAL az élen, –így pedig szinte nem is volt kérdés, hogy mi lesz a végeredmény.

Második mérkőzés

A következő összecsapás végjátéka hihetetlenül izgalmasra sikerül, egy 1v2 szituációnak a ritkább végkimenetelét láthattuk, aimrace bizony felvette a kesztyűt Prorixszal és ezmegazzal szemben!

Harmadik mérkőzés

Az utolsó összecsapás Miramar homokos pusztáira vitte a játékosokat, a végjátékban pedig ismét ott volt Prorix és ezmegaz, akik problemHUN-nal és SpyderX0-val néztek farkasszemet, –ezúttal több sikerrel!

Az eseménnyel igencsak elégedett volt a szervezőgárda, bár néhány rést a pajzson azért felfedeztek. Ettől függetlenül azonban terveznek folytatást, ezt maga Anazryel mondta:

Tervezzünk folytatást, igen, de előtte szeretnénk egy felmérést tartani arról, hogy az emberek tartanak-e rá igényt vagy sem. Kis módosításokkal, és javított rendszerrel szeretnénk belevágni ebbe az egészbe, illetve rájöttünk, hogy szükségünk lesz még segítségre, mert 4 ember dolgozott keményen a háttérben és alig győzték szusszal. Az érdem főleg az övék. Tehát –ha a közösség is úgy akarja, illetve sikerül embereket, támogatókat beszervezni ebbe a projektbe–, akkor mindenképp lesz folytatás.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!