Belga-brazil támadó duó a legveszélyesebb a hét legjobbjai között

Belga-brazil támadó duó a legveszélyesebb a hét legjobbjai között

Az új év első Team of the Week-je bővelkedik a támadókban, és bármelyik védelmet megizzasztanák.

Van, ahol szünetet tartanak és előfordul olyan, hogy az ünnepek alatt sem állt meg az élet; a világ labdarúgása ugyanis már csak ilyen, egy jó meccsre mindig kíváncsiak az emberek. Egyelőre ezt Angliában meg is kapják a szurkolók, hiszen a Premier League-ben jelenleg magabiztosan vezet a Liverpool, pedig legutóbb csak 1990-ben ünnepelhettek bajnoki címet. Most azonban nagyon megy nekik a szekér, december végén hazai pályán az Arsenalt ütötték ki 5-1-el, de az ágyúsok azóta már a Fulham ellen is pályára léptek és egy 4-1es győzelemmel igyekeztek gyógyítani a lelki sebeiket. A Manchester United szintén otthoni környezetben ütötte ki ellenfelét, 4-1-re múlta felül ugyanis a Bournemouthot. A City szintén győzött, és a Chelsea is kiizzadta az 1-0-ás sikert Kanté góljával. A Liverpool mögött a Tottenham és a City áll jelen pillanatban a képzeletbeli dobogó további fokain.

Olaszországban sem pihenhettek a labdarúgók, az év utolsó napjain is rúgták a bőrt. A Juventus teljesítménye fenomenális a Seria A-ban, a Sampodoria - Ronaldo duplájával - 2-1-es legyőzésével továbbra is veretlenek és 9 ponttal előzik a mezőnyt. Második helyen a Napoli tanyázik, miután egy kőkemény 3-2-es sikert könyvelhettek el a Bologna ellen. Újabb 5 ponttal lemaradva az Inter igyekszik utánuk, és nekik szintén meggyűlt a bajuk ellenfelükkel: mindössze csak 1-0-ára gyűrték le az Empolit.

A La Liga, Bundesliga és a Ligue 1 esetében téli szünetet iktattak be pihenésképpen a klubok számára. Azért így is volt kikből válogatni a Team of the Week 16. kezdőjét illetően:

Az alábbi játékosokat 2-án este 7 órától kereshetjük a csomagokban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!