"A PUBG-ben mindig is lesz egy szerencsefaktor, de ez a játék része" - Remmant interjú

A Remmant gárdája a harmadik helyen kvalifikálta magát a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjába, –ismerjétek meg a játékosaikat!

Az MNEB osztályozó kupája véget ért; az állandó ligarendszerbe bejutott 16 csapat mindegyike találkozott egymással a döntőben, –most pedig egy rövid szünetre vonultak, hogy felkészülhessenek az első szezonbeli összecsapásokra. 

Mivel ezeket a csapatokat, játékosokat hétről-hétre látni fogjuk harcolni, –így fontosnak tartjuk, hogy bemutassuk őket a közösségnek, úgyhogy ezúttal elhoztunk Nektek egy interjút a Remmant csapatával!

Igen jól szerepeltetek az MNEB PUBG selejtezőin, hiszen ott vagytok a jövőre induló ligában, de kik is alkotják a Remmant csapatát, mit kell tudni rólatok?

Szikora “Sz1k1" Péter vagyok, 16 éves, a csapat ingame leadere.

Szilágyi “Big_Guap” József vagyok, 16 éves, csapatban a pozícióm Sniper/Rifler.

Kiss “iamS4ndro” Sándor vagyok, 16 éves tanuló, a csapat támogatója és supportja Riflerként.

Petróczki “SpyCG” Martin vagyok 16 éves, a csapat Fightere.

Mikor kezdtetek el a PUBG-val foglalkozni, van esetleg korábbi tapasztalatotok más játékokban?

Sz1k1: PUBG-vel SpyCG által ismerkedtem meg 2017 szeptemberében, komolyabban 2018 tavasza óta vesszük a játékot, előtte 3 évig CS:GO-ztam.

SpyCG: 2017 nyarán vettem meg a játékot, azóta játszok vele, előtte CS:GO-ztam.

Big_Guap: 2017 július-augusztus között szereztem be a PUBG-t egy régi barátommal, akivel nem tudtam kiélvezni a játékot, mert gyenge volt a gépem. Egy kis idő elteltével fejlesztettem a vasamat, és végre el tudtam kezdeni játszani rendesen. Magas tapasztalatom van CS:GO-ból és R6 Siege-ből, de engem mégis a PUBG fogott meg.

iamS4ndro: 2012-ben kezdtem el a Counter-Strike 1.6-al játszani versenyszinten, majd 2015-ben áttértem a CS:GO-ra, ahol jelentős tapasztalatot szereztem a játék során. 2017-ben megismerkedtem a PUBG-val egy videó által. Először nem tetszett a játék, de egyre többet játszottam már vele, és végül a kedvenceim közé került. Jelenleg itt vagyok egy e-sport csapatban, ami számomra fontos a jövőre nézve!

Mikor és hogyan állt össze a csapat? Játszottatok már korábban együtt?

Sz1k1: SpyCG-vel számos játékkal játszottam korábban együtt, megfordultunk együtt a Fusion Duo kupán, Decemberben társult hozzánk Big_Guap, és iamS4ndro, akikkel korábban együtt CS:GO-ztunk. Sokat várok tőlük.

Az MNEB PUBG osztályozó kupája véget ért, ám az igazi küzdelem januárban már kezdetét veszi. Lehet szerintetek a PUBG-ból igazi e-sport, illetve mit vártok a ligarendszertől?

Sz1k1: A játékban még sok glitch, illetve bug található meg, de ezeket a fejlesztők szépen javítgatják, a PUBG-ben mindig is lesz egy szerencsefaktor, de szerintem ez a játék része. A kérdésre válaszolva szerintünk a jövőben lehet igazi e-sport a PUBG-ből. Nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk a ligát, hiszen ez már nagyon hiányzott Magyarországról, biztos megfog emelkedni azoknak az emberek a száma, aki komolyabban fogja venni a játékot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!