Mad Box: 4K / 60 FPS-re képes konzolon dolgoznak a Project Cars fejlesztői

Mad Box: 4K / 60 FPS-re képes konzolon dolgoznak a Project Cars fejlesztői

A Slightly Mad Studios bejelentette, hogy saját konzolon dolgoznak. Érkezhet a Mad Box?

Jelenleg a konzolok piacán egyeduralkodónak számít a Sony, a Microsoft és a Nintendo. A PlayStation 4 a legjobb exkluzív címekkel, az Xbox One a legerősebb hardveres felszereltséggel próbálja magához csábítani a vásárlókat, a Nintento Switch a bennük megbújó gyermeket szólítja meg a Pokémon és Mario játékokkal. Ebbe a szegmensbe próbál megérkezni a Mad Box, ami a Need For Speed: Shift és a Project Cars mögött dolgozó fejlesztőcsapat legújabb nagy durranása lehet, ha tényleg sikerül megvalósítani.

Ian Bell

Ian Bell megerősítette, hogy nagyjából három év múlva indulhat be a Mad Box értékesítése, ami valódi versenytársa akar lenni az Xboxnak és a PlayStationnek. Tervben van, hogy a VR headseteket is támogatni tudja majd a konzol, ezzel a teljesítménye megközelítheti majd, a mához képest két évvel későbbi közép-felsőkategóriás asztali számítógépeket. Nem a következő generációt akarják letenni az asztalra a Slightlymad fejlesztői, hanem meg akarják haladni azt. Merész kijelentések, de ez még nem minden!

A játékosok és a játékkészítők is örülhetnek, ugyanis Mad Box támogatni fogja a multi-platformot és nem kényszeríti arra az embereket, hogy konzol exkluzív címekhez külön játékkonzolt is kelljen vásárolni.

Ian Bell bizakodó, mivel több támogatót és befektetőt is találtak a projekthez, ami felkavarhatja majd a mostani állóvizet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!