Embertelen: 720 Rubik kockából rakták ki Faker arcát - videó

Embertelen: 720 Rubik kockából rakták ki Faker arcát - videó

League of Legends - Hihetetlen, hogy egyesek mennyi idővel és főleg türelemmel rendelkeznek, ha egy-egy alkotásról van szó.

Amikor azt hinnénk, hogy már nincs a rajongásnak és az unalomnak újabb szintje, akkor előbb-utóbb jön egy ember, aki képes erre rácáfolni. Tonylenc egy abszolút amatőr Youtube-ernek számít, mindössze 73 feliratkozója van, de most nem is ez a lényeg, hiszen csatornáján az első videó alig két napja jelent meg. LoL szempontjából nem feltétlenül releváns, de az online világban igenis releváns Pewdiepie szerepel az első videójában, természetesen rubik kockákból kirakva.

603-as megtekintésével nem túl nagy eredmény, de nehéz is kitűnni az online világban.

Ezzel szemben a LoL-os közösségi fórumokon, alig 19 órája megjelent videó, amiben már Faker önarcképe rajzolódik ki előttünk, rögtön 15 ezer feletti nézettséggel rendelkezik. Ez is azt mutatja, hogy a közösség igenis nyitott az új fajta tartalmakra és elnézve a két fent lévő videó címét, nagyon úgy tűnik, hogy ebből egy sorozat lesz, ahol talán más LoL-os személyiségek is visszaköszönnek majd.

Az arckép mindkét esetben 720 darab rubik kockából készült, amiket szépen, egyesével kellett előkészíteni. Faker arcképe nagyjából 5 órát vett igénybe, vagyis minden egyes kockával átlagosan 2,4 percet foglalkozott. Összehasonlításképp a jelenlegi rubik kocka kirakási rekordja 3,47 másodperc, igaz ott "csak" egyformára kell kirakni az oldalakat, míg itt azért jó eséllyel egy előzetes tervezésre is szükség volt, hogy ezt így kirakhassa.

"Felbontását" tekintve nem túl nagy mai szemmel, 72x90 "pixelből" áll, ez manapság maximum egy gyengébb minőségű emote-nak felel meg mondjuk a Twitch chaten. Ettől függetlenül az ötlet kreatív és persze időigényes, kíváncsiak lennénk Faker reakciójára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!