Ez az 5 mides felforgathatja a világot az LCK-ban!

Mi már tűkön ülve várjuk a 2019-es LCK szezon kezdetét, így el is hoztunk nektek egy ötös listát, olyan játékosokról, akikre figyelnünk kell a szezon alatt!

Hivatalosan is kezdetét vette az új esztendő, ami a League of Legends játékosoknak egyet jelent azzal, hogy nemsokára indul az új, kilencedik szezon is! Mindeközben a szünet nem volt éppen történésektől mentes: rengeteg profi csapat cserélte ki játékosait annak érdekében, hogy 2019-ben jobb eredményeket tudjanak elérni. Január 16-án indul az újabb versenyszezon. Mi pedig ennek tiszteletére elhoztunk nektek egy öt fős listát, amelyben azokat a középső ösvényes játékosokat gyűjtötték össze, akikre idén is érdemes lesz figyelni!

5. Fly (Gen.G)

Igen elszomorító volt az, amikor Fly-t annyi küzdelem után végül nem láthattuk a tavalyi világbajnokságon. Pedig ha más nem, ő nagyon megérdemelte volna a szereplést: a nyári selejtezők nagy részben az ő vállán nyugodtak. De ami volt, az elmúlt: idén újra kezdő középső ösvényesként kapott helyet a csapatában és mi csak remélni tudjuk, hogy végre meg tudja mutatni az egész világnak, milyen fából is faragták! Nem szépítünk: a Gen.G egy borzasztó nagy csalódás volt 2018-ban, így az új esztendőben valószínűleg arra fognak koncentrálni, hogy "megváltsák magukat" s rajongóik elfelejtsék végre a tavalyi baklövéseiket.  

4. Ucal (Afreeca Freecs)

A fiatal és borzasztó tehetséges játékos igen jó évet zárhatott 2018-ban, a versenyei alatt ugyanis gyakran megmutatta, hogy mi is rejlik benne. Igaz a nagy színpadon kicsit megremegett, de talán ez ezért is volt így, mivel nem rendelkezik olyan mély szaktudással még, mint a többi LCK játékos. A 2019-es évet már új csapatában, az Afreeca Freecs-ben kezdte meg, ahol valószínűleg kamatoztatni tudja majd 2018-ban szerzett tudását és tapasztalatát.  

3. BDD (KT Rolster)

BDD minden szezonnal egyre népszerűbb. Talán ez annak is köszönhető, hogy a játékos folyamatosan jelen van a versenyszférában. Az idei évben pedig tovább fejlődhet: csatlakozott ugyanis a KT Rolster csapatához, ahol olyan veteránok, mint Smeb és Score segíthetik tovább a fejlődését. Úgy tűnik, hogy végre elérkezett számára a cselekvés ideje és idén megmutathatja, hogy mennyit tanult az előző szezonok során!

2. Chovy (Griffin)

Chovy egyenesen a solo queue-ból érkezett, hatalmasat fékezett, majd felborította a már jól megszokott rendszert. Egy borzasztóan tehetséges játékosról beszélünk, aki szinte soha nem hibázik. Csapata tavaly egy eszméletlen sorozat után eljutott az LCK döntőjébe, azonban az utolsó összecsapás során sajnos elcsúsztak. De ez nem törte le a kedvüket: 2019-ben felszívják magukat és újra megpróbálják megszerezni az LCK trónját. Az év végi KeSPA kupát megnyerték 2018 decemberében, ahol mindenkit letaroltak, –szóval jók az előjelek.

1. Faker (SKT T1 Telecom)

Végül, de nem utolsó sorban érdemes lesz ám a középső ösvény koronázatlan királyára, Fakerre is figyelnünk! A játékos a tavalyi rosszabb teljesítményét követően ugyanis valószínűleg felszívja magát és megpróbálja megmutatni rajongóinak, –no meg az egész világnak– hogy nem szabad még őt temetni. 2014-ben már láthattunk egy gyengébb évet tőle, amit aztán két egymás utáni VB címmel szépített. Csapata a szünet során teljesen átalakult, így remélhetőleg nem fog minden a nyakába szakadni és jobban tud majd koncentrálni mérkőzések béli feladatára, –ahelyett, hogy csapattársainak életét próbálja megmenteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!