Gamebreaking bugja lehet Neekonak, ami kidobja az ellenfeleket a játékból

Gamebreaking bugja lehet Neekonak, ami kidobja az ellenfeleket a játékból

League of Legends - Óvatosan, ha Neeko ellen játszotok, akár ki is crashelhettek ellene!

Nem ez az első –és jó eséllyel nem is az utolsó–, hogy gamebreaking bugot találtak a játékon belül. Ezúttal a legújabb jövevénnyel, Neekoval lehet probléma, legalábbis a közösség tagjai szerint. A bugot többen is észlelték és ezekből született poszt a redditen, valamint a játék hivatalos fórumain is, amit általában csak Boards-nak neveznek.

Az említett bug ráadásul nem is akármilyen, mivel a szó szoros értelmében eltörheti a játékot. Ráadásul reprodukálni sem nehéz a poszt szerint, mindössze annyi a "dolgunk", hogy az ellenél Neekojának tárgyait kell pingelni az eredményjelzőn, vagy alt + klikkel, ha rákattintunk a karakterre és ilyenkor kidobhat a játékból. Szerencsére egyelőre nem tűnik teljesen konzisztensnek, azaz nem történik meg minden alkalommal, de mint már említettük, több helyen is jelezték a játékosok.

Az alábbi videóban ez többször is megtörténik például, Hecarim az áldozat.

Custom game-ben nekünk nem sikerült egy-két próbálkozással reprodukálni, de inkább ne kockáztassatok, –főleg rangsorolt meccsen–, nehogy ezen múljon egy fontos pillanat. Egyelőre a hiba részleteit nem ismerni teljesen, mivel nem történik meg mindenkivel, így lehet, hogy bizonyos kritériumoknak teljesülnie kell, például, hogy adott karakterrel legyünk, vagy valami hasonló.

A Riot egyelőre nem reagált a történtekre és Neekot sem vették még ki a játékból, de remélhetőleg utánanéznek a dolognak. Ha netán mégis belefutnánk ebbe a hibába, akkor feljön a bugsplat, amit már olyan jól ismerünk. Ez esetben ne legyünk restek és inkább írjuk be a crash okát: ezzel nem csak maguknak, de a Riotnak is segítünk abban, hogy minél előbb megoldást találjanak rá. Más esetben, arra is van lehetőségünk, hogy support ticketet nyissunk róla, ahol le tudjuk írni a pontos részleteket, esetleg log file-okat is küldhetünk, –ez jócskán meggyorsíthatja a folyamatot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!