Az ígéret szép szó:

Az ígéret szép szó: "A közösség visszajelzései alapján készül az új patch"

Az EA közösségi média menedzsere állítása szerint a fejlesztés alatt álló következő frissítés a rajongók visszajelzései alapján készül és nagyon jó dolgokat tartalmaz.

Az EA munkatársai lassan visszatérnek a téli szünetről és újra belevetik magukat a munkába. A FIFA fejlesztőinek is elindul tehát az újév, ami nem is csoda, nyakunkon ugyanis a Team of the Year kinevezése, ez az alkalom pedig a játékban is egy fontos momentum.

Talán épp emiatt tűnt fel újra Corey Andress és osztotta meg a rajongókkal, hogy az EA nagy erőkkel dolgozik a következő frissítésen. Ami a legfontosabb a mondandójában, hogy a közösségi reakciók és visszajelzések alapján igyekeznek javítani a játékot, és bizony jó dolgokat ígér.

Rögtön jöttek is a találgatások, egyfelől szinte mindenki a Timed Finishing-et gyengítését várja, másfelől a mesterséges intelligencia által vezérelt védekezést finomítanák, mert túl jól teszi a dolgát a gép. Gondolhatunk még a Finesse lövésekre is, melyek szintén fejtörést okoznak a játékosoknak évek óta, a legjobb futballistákkal egyszerűen egy mozdulattal ki lehet tekerni bármelyik sarkot, és ezt bizony nem is tudjuk minden esetben megakadályozni. Aztán ott vannak még a kapusok, akiken szintén lehetne csiszolni, egyes esetekben godlike módban védenek, más szituációkban meg a szomszéd is hamarabb kapná el a labdát álmából felkelve.

Azt hiszem lehetne még sorolni olyan dolgokat, melyeken javíthatna a kiadó, de ha már a fentebb említett problémák közül sikerül orvosolni néhányat vagy esetleg mindet, akkor lenne csak igazán karácsony a FIFA rajongók táborának.

Ti mit látnátok szívesen a következő updateben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!