"Ahogy megláttam a cikket az MNEB-ről tudtam, hogy menni akarok!" - Team Plague interjú

A Team Plague négyese győzni jött, tapasztalatban pedig nincsenek híján!

Az MNEB osztályozó kupája véget ért; az állandó ligarendszerbe bejutott 16 csapat mindegyike találkozott egymással a döntőben, –most pedig egy rövid szünetre vonultak, hogy felkészülhessenek az első szezonbeli összecsapásokra. 

Mivel ezeket a csapatokat, játékosokat hétről-hétre látni fogjuk harcolni, –így fontosnak tartjuk, hogy bemutassuk őket a közösségnek, úgyhogy ezúttal elhoztunk Nektek egy interjút a Team Plague csapatával!

Igen jól szerepeltetek az MNEB PUBG selejtezőin, hiszen ott vagytok a jövőre induló ligában, de kik is alkotják a Team Plague csapatát, mit kell tudni rólatok?

Bagoly "flexy" Gábor vagyok, Pécsről származom, 22 éves vagyok és jelenleg teljes időmben a játékokkal foglalkozom.

Pásztor "aimrace" Donát a becses nevem, Debrecenből érkeztem, 18 éves vagyok, középiskolai tanulmányaimat folytatom.

Ónodi István aka “HULLA_SZILVA”, 23, kiskunfélegyházi lakos vagyok, jelenleg a streamelés és a versenyszerű játék a fő fókusz.

Mikor kezdtetek el a PUBG-val foglalkozni, van esetleg korábbi tapasztalatotok más játékokban?

flexy: 2017. március 23-án kezdtem el játszani. Más tapasztalat csak casual game-ekben volt.

aimrace: 2017. nyarán kezdtem el PUBG-zni. Előtte CS:GO-ztam nagyon sokat casual szinten.

HULLA_SZILVA: 2017. április 20-án kezdtem a játékot még csak a fun kedvéért, aztán kb. úgy a VR duo kupa előtt pár hónappal kezdtem el komolyan venni. PUBG előtt CSS-ztem, CS:GO-ztam nagyjából 5000 órát, global elite voltam, nem voltam rossz, de valahogy nem volt meg a motiváció, hogy versenyszerűen játsszak, más volt a fő fókusz akkoriban.

Mikor és hogyan állt össze a csapat? Játszottatok már korábban együtt?

flexy: Július végétől nagyjából.

aimrace: Beugrónak jöttem ebbe a csapatba szeptember környékén, aztán úgy alakult hogy a fix lineupba bekerültem, korábban már flexyn kívül mindenkivel játszottam a csapatból.

HULLA_SZILVA: Ahogy megláttam a cikket az MNEB-ről tudtam, hogy menni akarok, csak azt nem, hogy kikkel. Ellinkeltem flexy-nek az MNEB-es cikket, mert úgy gondoltam ott a helye, erre azt a választ kaptam tudok-e szerezni 2 embert. Ez után esett a választás rolcs1-ra és ő hozta loXe-t, utána aimrace kispadosból kezdőjátékossá avanzsált több okból kifolyólag, és nagyon úgy néz ki marad is.

Az MNEB PUBG osztályozó kupája hamarosan véget ér, ám az igazi küzdelem januárban már kezdetét veszi. Lehet szerintetek a PUBG-ból igazi e-sport, illetve mit vártok a ligarendszertől?

flexy: Külföldön már van egy igazi kultúrája a PUBG-nak. A ligától fair pontrendszert és valamivel jobb gépeket várok a LAN-ra.

aimrace: Szerintem ha nem javítják ki a játék hibáit akkor ez egy dead game e-sport szinten. Teljesen jó a ligarendszer, ahogy kivan találva, viszont a LAN körülmények nem voltak a legjobbak, a gépeken sokat lehetne javítani

HULLA_SZILVA: A PUBG a lehetőségek kimaxolásáról szól, megfelelő mennyiségű meccsnél kijön az, hogy ki mennyire tud alkalmazkodni, ezért szerintem simán lehet e-sport játék. Hogy mit várok a ligától egy szóval? Több FPS-t.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!