Beteg jó lapokat kapott a TOTY támadó triója!

Beteg jó lapokat kapott a TOTY támadó triója!

Sokak nagy megdöbbenésére Neymar, Salah és Hazard sem került be a világ legjobb kezdőjének csatársorába. Helyettük azonban az EA felfedte a portugál, argentin és francia zsenik lapjait.

Cristiano Ronalo és Lionel Messi évek óta tartó hegemóniáját egyelőre még senkinek sem sikerült megtörnie, –és ez a FIFA19-ben sincs másként. Mindketten megkapták a kiadótól a maximális pontszámot a Team of the Year lapjukra. A portugál számait nézve rögtön láthatjuk milyen durva lövéssel rendelkezik, de a sebessége és a fizikalitása is döbbenetes. A Barcelona sztárja szintén maxos Shoot értéket kapott, ráadásként pedig embertelenül cselezhetünk vele. Ugyanolyan gyorsan képes futni, mint kollégája, viszont valamivel jobb passz mutatóval ajándékozta meg őt az EA.

A két zsenit a feltörekvő fiatal sztár, –aki nem mellesleg világbajnok lett 2018-ban–, Kylian Mbappé egészíti ki. Maximális sebességgel roboghatunk vele a pályán, és azt hiszem a kapu előtt sem lesz gondunk vele, hiszen elképesztő statisztikával lett megáldva a Kopa-trófeát (új díj, a legjobb 21 év alatti játékost jutalmazzák vele, amolyan u21 aranylabda - a szerk.) nyert támadó.

  • ST: Cristiano Ronaldo 99 (Portugal / Juventus)
  • CF: Lionel Messi 99 (Argentina / FC Barcelona)
  • RW: Kylian Mbappé 97 (France / Paris Saint-Germain)

Íme a három futballista TOTY kártyája:

Ezeket a lapokat a mai napon érhetőek el a FUT csomagokban, de a teljes kezdő felfedése után még bonthatóak lesznek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!