Az SKT nyitja majd a 2019-es LCK-t, –nyilvános a teljes menetrend is!

League of Legends - Tavalyi eredmények ide vagy oda, jó eséllyel még mindig az SKT-re kíváncsiak a legtöbben, –nem véletlen, hogy ők nyitják a 19-es szezont.

Ha valaki szereti az igényes és minőségi meccseket, –netán nem jelent mindig problémát a délelőtti kezdés sem–, annak csak ajánlani tudjuk, hogy amikor teheti nézzen bele az LCK-ba. A koreai régió nem éppen legjobb évét zárta tavaly, de ettől függetlenül még mindig az egyik legerősebb régióként tartják számon és az LCK meccsek sokszor még egy-egy VB döntőt is megszégyenítenek szintben.

Nem kell már sokat várni az LCK indulásáig, ugyanis  január 16-án elkezdődnek a mérkőzések. Minden meccsnapon két darab Bo3-at izgulhatunk végig: az első szériák helyi idő szerint reggel 9-től, a második találkozók pedig kereken déltől kezdődnek. Ha élőben nem is, de pár meccset mindenképp érdemes visszanézni akár, ahol a nagyobb csapatok érintettek, mint az Gen.G, a Griffin, a KT Rolster, Kingzone, vagy akár az SKT T1.

Ha már SKT T1: ők nyitják majd a szezont, első ellenfelük pedig nem más lesz, mint a Jin Air Green Wings. Ez azért is érdekes, mert az SKT lövésze most már Teddy, aki eddig ebben a csapatban játszott, –sőt, külön pikantéria még, hogy az abszolút farmrekordot egy több, mint 90 perces meccsen állította fel tavaly az SKT-vel szemben. 1465 miniont ölt le egy meccs alatt.

A teljes beosztást is megosztották már Twitteren.

Tavaly az LCK hat napos volt minden héten, ezúttal minden héten csak öt meccsnap lesz, ami aztán négyre csökken márciustól és a meccsnapok is csak két szériát tartalmaznak majd. Minden gárda összesen kétszer fog találkozni egymással az alapszakasz alatt. A másik újdonság még, hogy idén már visszakerül a teljes LCK a Riot kezébe mint egyedüli producer, –korábban a produkciót az OGN csinálta. A helyszín is új lesz, korábban már írtunk róla, hogy a Riot egy külön LoL-nak szánt stadiont emelt. Ezzel a helyszínnel a tavalyi világbajnokság első szakaszában már találkozhattunk.

A LEC kapcsán egyelőre csak az első hét párosításait tudjuk, illetve, hogy január 18-án indul!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!