Hirdetés

Íme Sylas, a kiszabadult rab képességei

Huzsi | 19/01/08 17:45
Cikk mentése

A hősbemutatót követően nem sokkal megérkeztek Sylas képességei is.

Hirdetés

Sylas, a kiszabadult rab hőselőzetes videója épp hogy megjelent, máris megérkeztek a képességei is, így már nem kell tovább találgatni, hogy mivel pontosan mit is fog csinálni.

"Egykor rab voltam. Pont úgy, mint te.
Börtönbe vetettek a gyáva és képmutató emberek. Otthagytak meghalni, csak mert ilyennek születtem.
Csak a bosszú éltetett. Nem volt másom, csak a láncaim.
Mégis, a közelgő forradalomban – a mi forradalmunkban – ezek a láncok fognak minket szabaddá tenni.
És tenni fogok róla, hogy soha többé ne láncoljanak meg minket."

Nézzük, pontosan mit is hordoz magában az Idézők Szurdokának következő hőse.

KÉPESSÉGEK:

PASSZÍV - PETRICITROBBANÁS

Egy varázslat elsütése után Sylas a következő alaptámadásával meglendíti a láncait, és megsebzi a közeli ellenfeleket.

Q - LÁNCTÁMADÁS

Sylas lecsap a láncaival, megsebezve és enyhén lelassítva az ellenfeleket. Rövid késleltetés után a láncok metszéspontja felrobban, amelynek hatására megnő a lassítás, és ismét sebződnek az ellenfelek.

W - KIRÁLYÖLŐ

Sylas egy erőteljes csapással ráveti magát a célpontra, amellyel sérülést okoz az ellenfélnek és gyógyítja saját magát. Ha az ellenfélnek kevés az életereje, a sebzés nő meg; ha pedig Sylasnak kevés az életereje, a gyógyítás nő meg.

E - ELTŰNÉS/ELRABLÁS

Sylas előretör, és pajzsot von maga köré. Rövid ideig újraaktiválhatja a képességét, és lecsaphat a láncaival, amellyel elkábítja és megsebzi az ellenfeleket, valamint odahúzza magát az elsőként eltalált ellenfélhez.

R - ELFOGLALÁS

Sylas átveszi az irányítást egy ellenfél végső képessége felett. Az ellenfél továbbra is használhatja a végső képességét azután, hogy Sylas elrabolta azt. Ha az Elfoglalás már nem töltődik, Sylas bármikor el tudja lopni az ellenfél végső képességét, –de a használata után egy ideig nem tudja kirabolni ugyanazt az ellenfelet.

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

A Lánctámadásokat követően érdemes alkalmazni a Petricitrobbanást, hogy igazán látványos akciókat teremtsünk ezáltal. A csatatéren való elhelyezkedéshez segít az Eltűnés, mielőtt megcéloznánk azt az ellenfelet, akinek elraboljuk a képességét. Amennyiben esetleg szorul a hurok, még mindig ott a Királyölő, amit nem kell félni bevetni. Tipord el az ellenfeleidet a harctéren azzal, hogy a maximális sebzés érdekében alaptámadásokat iktatsz be a varázslatok közé. A tökéletes sorozatban minden képességhasználatot egy Petricitrobbanáskövet, amely súlyosan sebesült –ha nem halott– ellenfeleket hagy maga után.

A hatost szintet elérve a hősben rejlő lehetőségeket teljesen kitudjuk aknázni, az Elfoglalás pedig segít egy magasabb célt szolgálni: a sajátunkat. A végjátékban már gyors egymásutánban több végső képességet is elbitorolhatunk, így az ellenséges csapat ereje lesz a saját főellensége is egyben. Ha elloptad egy ellenfél képességét, egy ideig nem használhatod ellene az Elfoglalást, –ezért nem árt megtervezni a felkelés menetét, mielőtt nekiállsz ellopni a végső képességeket. Nem kell elsietni a képességed használatát, de ha túl sokáig vársz, kevesebb lehetőséged lesz a végső képességek elsütésére. Diadalmaskodj ellenfeleid felett a megfelelő pillanat –és ellenük fordítható erő– kiválasztásával.

Na, ki fogja azonnal megvásárolni a szörnyeteget?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?