Új RGB LED és vezeték nélküli technológiát mutatott be a Corsair

Új RGB LED és vezeték nélküli technológiát mutatott be a Corsair

A vezeték nélküli technológia és az RGB LED-ek is megújulhatnak a Corsairnek köszönhetően. Slipstream és Capellix: ez az idei év két kifejezése, amit érdemes megjegyezni!

A Consumer Electronic Show (CES) lassan a végéhez közeledik, de a Corsair még képes volt egy nagyot dobbantani. A hardvergyártó vállalat a vezeték nélküli perifériák és az RGB LED-ek terén újítana 2019-ben. Bejelentették a Slipstreamet és a Capellixet. De mit takar ez a két kifejezés?

Capellix, az RGB LED új korszaka

Kezdjük a Capellix LED technológiával, ami rögtön mer nagyot álmodni. A Corsair szerint ezek az új LED-ek, világosabbak, hatékonyabbak és kevesebbet is fogyasztanak, –nem mellesleg az élettartamuk is megnövekedhet akár harmadával is. Ezek a Capellix LED-ek minden jövőbeli Corsair periférián és alkatrészen megtalálhatóak lesznek; először a 2019-es Dominator Platinum RGB memóriamodulokon találkozhatunk majd velük februárban. 

Slipstream, nincs többé zavaró késleltetés

A második újdonság a vezeték nélküli perifériák késleltetésének csökkentése. A Slipstream technológia a 2.4 GHz-es frekvenciának és egy új, saját fejlesztésű protokoll-réteg ötvözetéből áll össze, ezzel a Bluetooth nyugdíjba vonulhat. Kétszer annyi adatcsomag minden millisecben. Ugye jól hangzik? Az intelligens frekvenciaváltás segítségével, akár 0.5 millisec alatt eljuthat az adat az eszköztől, a vevőegységig. Továbbá nem kell aggódni amiatt, hogy nagyobb távolságban megszűnik az adatok átvitele, mivel a Bluetoothon túlmutat a Slipstream és 20 méteres távolságból is tökéletes vételt ígér a gyártó. Egyelőre egy terméket támogatja csak a Slipstreamet, ez a Harpoon RGB egér, de hamarosan jönnek a többiek is: a billentyűzetek, fejhallgatók és a mikrofonok is megkapják a maguk fejlesztett változatát.

Nektek hogy tetszenek a Corsair újításai?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!