A háromtagú középpálya erős lett az amúgy picit gyengécskébb TOTW 17-ben!

A háromtagú középpálya erős lett az amúgy picit gyengécskébb TOTW 17-ben!

A Team of the Year talán elhomályosítja a hét legjobbjait, azonban a TOTW játékosait azt gondolom érdemes mindig átfutni, –már csak azért is, mert könnyebben meg lehet őket szerezni.

A Premier League legutóbbi forduló egyik legnagyobb híre a Liverpool veretlenségének elvesztése volt, a Manchester City ugyanis hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a listavezetőnél (2:1). Négy pontra fel is zárkóztak, és mögöttük a Tottenham is győzni tudott. A Chelsea viszont otthon bukott pontokat (0:0) a Southampton ellenében. A Manchester United Solskjaer kinevezése óta zsinórban a negyedik győzelmét aratta, most éppen a Newcastle vendégeként diadalmaskodtak 2:0-ára.

A Ligue 1-ben a PSG úgy vezet 13 ponttal a második Lille előtt, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Nagyon úgy tűnik, hogy ha nem kerülnek valami hatalmas hullámvölgybe a párizsiak, akkor ez a szezon az övéké. Mögöttük a Lille, Lyon, Montpellier és St. Etienne is 4 ponton belül található, köztük így még ádáz harc várható a dobogó alacsonyabb fokaiért.

A La Liga feléledt a téli álomból és újra útjára indult a küzdelem. A Barcelonát majdnem megviccelte a Getafe, de végül a gránátvöröskékek 2:1-re hozták a kötelezőt. Az őket üldöző páros pedig a lehető "legrosszabb" eredményt hozta össze, 1:1-re végzett egymással a Sevilla és az Atletico Madrid. A Real Madrid továbbra sem találja formáját, a királyiak hazai pályán a Real Sociedad ellenében szenvedték el az idénybeli 6. vereségüket (2:0).

A Bundesliga és a Seria A azonban téli szünetelt a hétvégén, így innen aligha lehetne játékos a hét legjobbjai között. Lássuk kiknek örülhetünk a 17. TOTW kiadásában:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!