Hirdetés

Még egy sárkány is eltörpül a világ legnagyobb Sylas-a mellett - videó

League of Legends - Sylas-ban rengeteg lehetőség rejtőzik, nem véletlen, hogy Vandirilék azonnal ki is használták, hogy létrehozzák a legnagyobb Sylas-t, amit csak lehet.

Hirdetés

A LoL rajongók szeretnek kísérletezni, –főleg mióta megjelent a training mód–, illetve a PBE is besegít. Vandiril egy már ismert Youtube-er, aki konkrétan ezzel keresi kenyerét. Különféle őrült dolgokat tesztelt le, bugokat keres és mindezt videóra veszi, így ha bármilyen őrült kérdés merülne fel a játék működését illetően, azt ő valószínűleg már megörökítette.

Ezúttal is ez volt a cél, Sylas határait próbálták feszegetni és hogy mennyire lehet kikészíteni a játékot. Több mint 140 karakter van jelenleg a játékban, így az ultik lehetősége elég nagy. Ezúttal elsősorban Cho'Gath ultiját használták fel. Szerették volna megnézni, hogy mekkorára nőhet pontosan Sylas a játékon belül. A Cho'Gath ulti csak egy építőkockája az egésznek, ezen kívül is használtak másokat. Alapvetően olyan hősök kellettek, akik képesek a másiknak a méretét változni.

Két próbálkozás is készült, az egyikben csak röviden láthatjuk már a végeredményt botok ellen, itt Nasus, Renekton és Cho'Gath voltak a főszereplők. Elég méretes, de még nem a legnagyobb.

Ez a videó indította be az őrületet és mindenki arra volt kíváncsi, hogy meddig lehet feszíteni még a húrt. A korábban már említett Vandiril szerencsére mestere az ilyesminek, így ők is rárepültek a témára, hogy mindezt túlszárnyalják. Ő már nem botokkal, hanem a barátaival próbálkozott. 10 jelzőt szedtek össze Cho'Gath ultijával, elérve a maximális méretet, amit ez engedélyez. Ezt követően jöhetett a Sterak, és a Stoneplate, na meg a Lulu ulti és ezzel máris elkészült egy sokkal nagyobb verzió. Nasus itt is szerepel, illetve Shyvana is, de beszéljen inkább a videó.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?